Financije

Kredit bez platne liste

Kredit bez platne liste

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 22.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit bez platne liste, kredit koji je dostupan svima

Htjeli mi to ili ne, istina je da se svijet vrti oko novca. Današnji život je skuplji nego ikada prije, a sve možemo zahvaliti krizama koje su zadesile naš svijet. Danas se veoma lagano možemo naći u situaciji kada nam je potreban novac, no pravi problem nastaje kada nemamo mogućnosti za dobivanje dodatnog novca. Globalna kriza i trend smanjivanja plaća svakako uzimaju svoj danak, što mnoge stavlja na razna iskušenja. Znamo kako krediti zahtijevaju određene uvjete, a ako uzmemo u obzir da oko 80% Hrvata radi za minimalne plaće dobivamo jasan izračun koji nam daje do znanja da mnogi od nas nisu kreditno sposobni.

Što onda? Kredit bez platne liste može biti odgovor na navedeno pitanje. O kakvom je to kreditu zapravo riječ? Kredit bez platne liste je kredit koji nalazimo u ponudama raznih kreditnih kuća koje se bave brzim online oblicima financiranja. Kreditne kuće već godinama spašavaju građane koji su odbačeni sa strane banke jer predstavljaju preveliki rizik. Ukoliko vam treba brzi novac, tada vam savjetujemo da pregledate ponudu kreditnih kuća koje nude sljedeće: Brza pozajmica, brzi zajam, brzi kredit. Brzi online kredit je danas najtraženija vrsta kredita, a sve zahvaljujući brzoj i jednostavnoj realizaciji.

Kredit bez platne liste, ostvarenje kredita u banci

Nedostatak prihoda je realan problem mnogima. Kada mislimo o kreditima često nam na pamet padnu banke i njihove ponude koje moraju biti prilagođene svakome klijentu. Ukoliko mislite da je kredit bez platne liste dostupan i u bankama, varate se. Banke svakako razdvajaju svoje klijente i sude ih prema kreditnoj sposobnosti. Kreditna sposobnost je analiza vaših prihoda kao i sposobnosti vračanja troškova, a navedeno je nemoguće provesti ako nemate platne liste kao dokaz vaših prihoda.

Ako nemate nikakav oblik prihoda, kredit u banci vam se neće realizirati jer predstavljate preveliki rizik. Kredit bez platne liste je kredit koji možete zatražiti u kreditnoj kući ili online preko online zajmodavca. Zašto kreditne kuće odobravaju navedene kredite? Banke i kreditne kuće su financijske institucije, no bez obzira na to one funkcioniraju po drugačijim principima. Kreditne kuće za razliku od banaka omogućuju manje kredite svim građanima koji ispunjavaju njihove minimalne uvjete, ali s sobom donose kratkoročne otplate i ponekad veće kamate.

Kredit bez platne liste, ostvarenje kredita preko kreditne kuće

Ovlaštene kreditne kuće polako ali sigurno preuzimaju kreditno tržište u našem području. Ovakav tip financijskih institucija postoji već godinama i predstavlja odličnu alternativu bankama. Dok banke ne popuštaju sa svojim rigoroznim i dugotrajnim provjerama kod kredita, kreditne kuće su maksimalno pojednostavile odobrenje. Kredit bez platne liste je samo jedan u moru kredita koji se nalaze u njihovoj ponudi. Pitate se kako ostvariti kredit preko kreditne kuće? Većina prijava se vrši online putem, jer same kuće posluju preko interneta kao online zajmodavci.

Sve što trebate je posjetiti stranicu kreditne kuće, izabrati željeni iznos i rok otplate i ispuniti formular sa svojim osobnim podacima kao ime i prezime, mail adresa, broj telefona, mjesto stanovanja. Nakon upisa potrebno je priložiti i traženu dokumentaciju kako bi se zajmodavac uvjerio u točnost podataka. Od dokumentacije je potrebno priložiti presliku osobne iskaznice i presliku tekućeg računa. Neki zajmodavci vas mogu tražiti i naknadnu dokumentaciju po potrebi. Slanjem ponude Vaš zahtjev se obrađuje i dobivate odgovor u obliku odobrenja ili odbijenicu. Kredit bez platne liste se ostvaruje potpisom ugovora i isplatom nakon odobrenja.

Tagovi:

Više članaka

Kako uspješno dobiti pozajmicu bez jamca?

Kako uspješno dobiti pozajmicu bez jamca?

### Kako uspješno dobiti pozajmicu bez jamca: Priprema potrebne dokumentacije

Kako uspješno dobiti pozajmicu bez jamca? Prvi korak prema ostvarenju ovog cilja je pravilna priprema potrebne dokumentac

Kako prepoznati pouzdane online zajmodavce?

Kako prepoznati pouzdane online zajmodavce?

### Kako prepoznati pouzdane online zajmodavce: Provjera licenci i regulacija

U današnjem digitalnom svijetu, gdje je sve više online zajmodavaca dostupno, ključno je znati kako prepoznati pouzdane o

Kako pokrpati rupu u budžetu uz minimalan napor

Kako pokrpati rupu u budžetu uz minimalan napor

Suočeni s financijskim izazovima, mnogi ljudi traže načine kako pokrpati rupu u budžetu uz minimalan napor. Prvi korak je identificirati svakodnevne troškove koje je moguće smanjiti bez značajnih odri