Ljubav i veze

Kako upoznati curu

Kako upoznati curu

Kako upoznati curu i osvojiti ju?

Na pitanje kako upoznati curu i sami znate odgovor. Ipak, sigurno je i Vama teško nekada shvatiti žene i što one žele, zar ne? Upoznati ženu danas je vrlo lako, najviše radi interneta, a ne izostaju i ostali oblici upoznavanja. Kako upoznati curu danas? Ukoliko Vam je internet pri ruci, svakako isprobajte tamo jer putem raznim online sajtova lako ćete upoznati ženu sličnu Vama. Osvojiti ženu nema univerzalan odgovor, no znajte da ako se ponašate ko muškarac bez manira i kao muškarac bez stila, šanse su Vam nešto manje (i dalje nisu nikakve doduše). Ukoliko imate izgled ili novac, nećete imati problema. Uvijek možete biti fuck boy ili sugar daddy pa će se naći nešto i za Vas. Ipak, kada upoznajete djevojku, ukoliko ju želite doista osvojiti, pokušajte protumačiti o kakvoj se curi i radi – ako je u pitanju fina gradska cura, onda je vjerojatno bolje izvesti ju na večeru nego u prirodu.

Kako upoznati curu? Što s curama na internetu?

Kada je u pitanju internet, potraga je najjednostavnija. Na online sajtovima za upoznavanje postoje različiti profili žena i djevojaka koje unaprijed naglase što žele ili što očekuju. Neke traže samo nešto kratkoročno, duge traže ozbiljan odnos. Neke vole više sex, druge to smatraju tabu temom. Tražite vitke, jače, crne, plave? Nije bitno, na online sajtovima ima svakakvih žena stoga će se pronaći i nešto za Vas. Potraga je lagana, no što je s upoznavanje. Kako upoznati curu koju si pronašao online? Izvesti van te djevojke već iziskuje neki trud od tebe. Pokaži se u pravom svjetlu, nemoj oklijevati sa slanjem slika i pošalji ih više. Kako upoznati curu? Upoznaj curu tako da joj daš vremena da se odluči na izlazak s tobom. Ako ćeš ju nagovarati za nalaženje samo kasno navečer, onda ti to često neće upalit. Potrudi se oko male i neka se taj trud vidi, a onda će i ona imat više razloga za izaći s tobom.

Kako upoznati curu i kako se ponašati na prvom dejtu?

Kada to sve uspije i pronašao si djevojku koja je spremna izaći s tobom van, ima par stvari koje treba obaviti. Prvo i najbitnije – budi čist. Nemoj nosit stare smrdljive majice, pronađi nešto friško i mirišljavo. Pronađi majicu koja ti dobro leži. Opeglaj traperice. Nemoj ići zgužvan. Osim toga, bitno je i otuširat se i skinut sa sebe dnevni smrad i znoj. Budi u najboljem izdanju kad se nalaziš s djevojkom. Kako upoznati curu? Ako si čist i ona vidi da nisi kreten koji ne zna koristiti dezodorans, već si napravio nešto. Zatim je potrebno popričati s djevojkom stoga pazi da ti ne ponestane tema. Ne pričaj o nogometu, ne pričaj o bivšim curama. Ako voliš kriptovalute, to je ok, ali vjerojatno nije pametno o tome pričati na prvom spoju. Kao ni o drugim temama gdje je šansa da nju to zanima mala. Kako upoznati curu? Pronađi neke zajedničke teme – pričaj malo o sebi, pusti malo nju da priča o sebi – pronađite nešto zajedničko.

Tagovi:

Više članaka

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana jedan je od najdubljih emotivnih izazova s kojim se mnogi od nas suočavaju u životu. Ovaj bolan emotivni iskustvo uslijed neuzvraćenih osjećaja može izazvati d