Ljubav i veze

Što žene vole za poklon

Što žene vole za poklon

Što žene vole za poklon, ne razbijajte glavu oko poklona

Dragi muškarci i druge žene nemojte razbijati glavu oko poklona, razbijajte glavu oko načina na koji ćete pokloniti poklon. Kupnja poklona može biti jednostavna stvar, svi mi znamo što netko blizak nama voli, to kako prezentirati taj poklon da bude jedinstven je već umijeće. Postoji neko opće mišljenje da žene vole skupe poklone i to većinom klasične ženske stvari poput cvijeća, nakita, torbi, šminki, cipela, i da istina je većina žena vole ovakve stvari. Što žene vole za poklon je široka tematika pošto postoji različiti tipovi žena i ne vole sve iste stvari. Iako će većina žena npr cijeniti i raznježiti se na plišanog medvjedića, zapitajte se dali je tako osnovni poklon dovoljan? Ok, možda i je, dobili ste osmijeh i hvala za njega, no ovakve jednostavne poklone možete podići na novu razinu ako još uz medvjedića dodate ružu i kratku ručno pisanu porukicu. Što žene vole za poklon? Odgovor je da vole sve, ali nije sve u poklonu. Bitan je način prezentacije poklona, vaša promišljenost.

Što žene vole za poklon, što sve može biti poklon

Postoji neko krivo razmišljanje da poklon mora biti striktno materijalne vrijednosti. Mnoge žene se vole hvaliti materijalnim poklonima, osobito nakitom, no zapitajte se da li taj nakit ima neko značenje? Većina muškaraca će upravo ovakav poklon pokloniti ženi jer misle da će skupim poklonom joj dati do znanja koliko mu ona znači. Što žene vole za poklon? Vole poklon s značenjem, tu ne mislimo da npr. na zlatni lančić s privjeskom srce stoji gravura recimo datuma upoznavanja, ne, makar i to može biti poklon s značenjem. Poklon s značenjem može biti primjerice kamen s nekog zajedničkog planinarenja s napisanim datumom uz njega, kako? Materijalna vrijednost ne diktira poklon, nego namjena i ono što žena recimo voli. Nakit kao poklon će svakako biti lijep dodatak, no kamen iz primjera će stajati na polici žene i svaki put kada ga vidi će se sjetiti tog dana provedenog s vama i kako ste se vi sjetili uzet kamen i napraviti to. Ono što žene vole za poklon je najviše vaša pažnja, vrijeme i promišljenost.

Što žene vole za poklon, poklonite najbolje od sebe

Svatko od nas doma ima neki poklon koji smo dobili i koji nam ima veliko značenje, no da li pamtite način na koji ste dobili taj poklon? Većina žena to upravo pamti. Prezentacije su bite u svemu, tako i u ovome. Svaki mali poklon možemo podići na razinu više sa ručno napisanom porukicom, još nekom malom najdražom sitnicom koju ta osoba voli npr kupite ženi kao što smo naveli plišanog medvjedića i uz njega stavite Twix čokoladicu jer znate da joj je to najdraža čokoladica. Na ovakav način poklanjate materijalno i poklanjate sebe jer ste se sjetili neke sitnice, i upravo to se cijeni kod poklona. Što žene vole za poklon osim poklona koji može sadržavati bilo što? Vole vašu pažnju, vrijeme i promišljenost koju ste posvetili tom poklonu kojeg je dobila od vas. Nemojte odgovarati na što žene vole za poklon skupe stvari, markiranu robu, cipele, parfeme itd. Žene za poklon vole bilo što dokle god je poklon iz srca.

Tagovi:

Više članaka

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana jedan je od najdubljih emotivnih izazova s kojim se mnogi od nas suočavaju u životu. Ovaj bolan emotivni iskustvo uslijed neuzvraćenih osjećaja može izazvati d