Financije

Kako vratiti dugove

Kako vratiti dugove

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 30.06.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

12 koraka kako vratiti dugove

Plivate u dugovima i ne znate kako ćete to ikada otplatiti? Nisi sam, obrati se na online kredit. Ako tražite jednostavne načine za smanjenje duga, uključujući intuitivne prilagodbe strategija i navika otplate duga, slijedite ove savjete vezane za to kako vratiti dugove. Prije nego što počnete vraćati dug, odvojite trenutak da odredite vrstu duga koji imate – bilo da se radi o dugu po kreditnoj kartici, o studentskom kreditu, hipotekarnom ili nečem drugom – i utvrdite koliki dug imate.

Razumijevanje vrste i iznosa vaših kredita može vam pomoći da napravite personalizirani plan otplate duga. Evo 12 jednostavnih načina otplate duga: napravite proračun, prvo isplatite najskuplji dug, platite više od minimalnog iznosa, iskoristite saldo prijenosa, zaustavite potrošnju vaše kreditne kartice, upotrijebite aplikaciju za otplatu duga, izbrišite podatke o kreditnoj kartici iz internetskih trgovina, prodajte neželjene darove i predmete za kućanstvo, promijenite svoje navike, povećajte svoje prihode, razmislite o konsolidaciji duga, izbjegavajte povratak lošim navikama kad postignete cilj. Ovi koraci bi vam trebali pomoći oko toga kako vratiti dugove.

Kako vratiti dugove na pametan način

Ukoliko vas zanima kako vratiti dugove na pametan način, onda pročitajte ovaj tekst koji vam donosi informacije o tome kako vratiti dugove na pametan način. Prije svega nikada više nemojte koristiti dug. Ne ozbiljno. Nikad više. Ništa vam neće pomoći, ako se samo jednom opet vratite u dugove. Živite s proračunom.

Možete izbjeći sve što želite, ali nikada nećete uspjeti ako potrošite više nego što zarađujete svaki mjesec. Ako želite početi vraćati dug​​, morate napraviti plan s proračunom. Vaš prvi proračun mogao bi biti pomalo oskudan, ali nemojte odustati! Potrebno je oko tri mjeseca da uđete u pravilan ritam i riješite sve poteškoće.

Ali obećavamo, vrijedno je truda. Proračun je ono što vam pomaže da ostanete na putu dok radite na otplati duga. Unatoč onome što ste možda čuli, proračun ne stavlja kraj zabavi, već vam daje slobodu da trošite – bez krivnje. I ne samo to, već vam daje mir znajući točno kamo odlazi vaš teško zarađeni novac.

Kako vratiti dugove uz pomoć metode snježne grude

Zanima vas kako vratiti dugove uz pomoć snježne grude? Onda pročitajte ovaj tekst. Sada kada ste postavili proračun, vrijeme je da počnete otplaćivati ​​dug! A najbolji način kako vratiti dugove je metoda snježne grude. Ovo je način da dobijete zamah dok otplaćujete dugove redom od najmanjeg do najvećeg.

Znamo da postoji mnogo ljudi koji će vam reći da prvo otplatite svoj najveći dug ili onaj s najvećom kamatom. Naravno, matematika ima smisla, ali otplata duga više je od brojki. Ako ćete se toga držati, morate vidjeti brze pobjede i osjećati se kao da napredujete i tu dolazi metoda snježne grude. Navedite svoje hipotekarne dugove od najmanjeg do najvećeg salda. I zapamtite, ne obraćajte pažnju na kamate.

Izvršite minimalne uplate za sve dugove. Bacite sav dodatni novac koji možete pronaći na najmanji dug. Sada uzmite novac koji ste plaćali na taj mali dug i dodajte ga onome što ste plaćali na sljedeći najmanji dug. Sada nastavite s ovom istom metodom dok ne prekrižite posljednji (i najveći) dug na svom popisu. Ovo bi vam moglo oduzeti 18 mjeseci, a možda i šest godina. Poanta je da to radite! Bez obzira koliko dugo trajalo, obvezali ste se da ćete ostati bez dugova i to ćete učiniti.

Tagovi:

Više članaka

Što je osiguranje kredita

Što je osiguranje kredita

Svatko od nas se nađe u situaciji gdje nam treba dodatni novac kako bi si mogli financirati neke određene stvari i projekte poput renovacije kuće ili pak uplate za godišnji odmor s cijelom obitelji. P

E pozajmica

E pozajmica

E pozajmica svima dobro dođe jer se često može činiti da novca nikad nema dovoljno. Svaki mjesec nosi svoj set obaveznih troškova koje možemo samo djelomično predvidjeti. Dok su neki tro&scaron

Gotovinska pozajmica

Gotovinska pozajmica

Bez obzira na to s čim se bavite ili kakve sve situacije imate u životu, činjenica je da vam je novac potreban za gotovo svaki aspekt života. Možda se ne radi o najvažnijoj stvari u životu no novac je