Ljubav i veze

Kako iznenaditi curu

Kako iznenaditi curu

Kako iznenaditi curu, što cure vole

Svi volimo iznenađenja, neovisno o spolu. Iznenađenja čine dan malo boljim. Iako postoji mišljenje da cure žele konstantna iznenađenja i da ih je u biti jako teško iznenaditi a da pritom ostanu oduševljene, varate se. Iznenađenja mogu biti i malene sitnice koje će staviti osmijeh na lice. Slanje buketa na njen posao ili doma je nešto što većina muškaraca prvo pomisli na to kako iznenaditi curu, no iznenađenje za nju može i biti ako operete suđe kada ona dođe doma s posla, neočekivana pusa u obraz dok gledate film, kupnja njene omiljene čokolade kada morate do dućana po neku namirnicu itd. Cure vole pažnju i promišljenost koju ste uložili u iznenađenje, a ne samo iznenađenje. Bilo da ste za iznenađenje složili curi toplu kupku sa svijećicama ili naručili dostavu hrane izvana i isplanirali film, cure će osim samog iznenađenja cijeniti vrijeme koje ste odvojili da bi to realizirali. Kako iznenaditi curu nije teška stvar, pokazati ćemo vam u par možda ne svakidašnjih primjera kako je lako uvijek zadržat osmijeh vaše cure.

Kako iznenaditi curu, romantično i slatko

Da, cure su većinom romantičnije od muškaraca, i ponekad žele romantične stvari, situacije. Ovdje pod romantiku ne ubrajamo ružine latice na krevetu i čokoladice ispod jastuka, nego svakodnevne male geste koje će joj pokazati kako je vama stalo. Pa krenimo, kako iznenaditi curu na romantičan i sladak način. Dajte joj do znanja da vam je stalo do njenog vremena, odvezite ju ponekad na posao. Nakon radnog dana ponudite joj masažu, iako zvuči kao klišej, cure vole kada ih se opusti. Kada vaša cura ode spavati ili negdje a ostavi mobitel, uzmite mobitel i napravite joj playlistu, ovo je jednako onim danima kada su dečki curama radili mixed tapes, nostalgično i slatko. Ako živite skupa pomognite oko kućnih zadataka svojevoljno, sami pitajte što treba i napravite to, ostavit ćete faktor iznenađenja. Pitajte ju „dali se sjećaš kada smo“ i odaberite trenutak za koji znate da je ostavio utjecaj na nju, zatim joj recite što vam je u tom trenutku bilo posebno kod nje, iako ovo ne zvuči kao iznenađenje vjerujte je, cure misle kako muškarci ne pamte trenutke, tako da ćete s ovim postići slatko oživljavanje uspomena koje možete potkrijepiti s pitanjem „da li bih željela opet tako nešto“. Poklonite joj banalnu malu stvar poput privjeska za ključeve s nečim to voli, recite joj da kada ste to vidjeli da ste se odma nje sjetili. Znate kako cure uvijek „kradu“ vaše hoodice, poklonite joj jednu i to upravu vašu hoodicu, imate iznenađenje i slatku gestu u jednom. Iznesite joj ideje gdje bi ste željeli putovati, jer ima nešto romantično u tome da se planira budućnost. Usred razgovora ju poljubite i poljubite joj ruku, cure će cijeniti taj mali znak pažnje. Dođite s isplaniranim danom, recite djevojci da sutra idete na neko mjesto i da sve što mora je biti spremna. Naučite ju nešto što vi znate a ona ne, cure cijene takve stvari. Za recimo godišnjicu odvedite ju na mjesto koje vama znači, bilo da ste se tamo prvi put poljubili ili samo zagrlili i recite joj koliko vam je taj trenutak značio, za ekstra faktor iznenađenja poklonite joj neku sitnicu. Kada niste skupa pošaljite joj prvi poruku kako ju volite. Kao što možete pročitati kako iznenaditi curu nije težak zadatak, dovoljno je samo malo razmisliti o tome što vaša cura ili cure općenito vole i stvar riješena.

Kako iznenaditi curu, zaključak

Male sitnice grade velike stvari. Imajte na umu to svaki put kada si pomislite kako iznenaditi curu. Cure cijene i primjećuju svaku sitnicu koju učinite za njih, i vjerujte nije sve u poklonima i materijalnim stvarima. Cure cijene kada se vi sjetite nekog trenutka sa njom i krenete pričati o tome, cijene kada nešto pitate ili primijetite ili čak želite promijeniti na kraju dana sve su to znakovi pažnje na neki način. Većina ljudi nažalost ne razmišlja na ovakav način što često rezultira time da se odnosi prekidaju radi možemo slobodno reč shvaćanja zdravo za gotovo. Iznenađenja su bitni dio svakih odnosa, veza, brakova, jer uvijek je lijepo osjećati se voljeno i cijenjeno s strane vaše osobe. Nebitno dečko ili cura, kako iznenaditi curu ili kako iznenaditi dečka, maleni znakovi pažnje su uvijek dobro došli u današnjem svijetu kada prava ljubav postaje ono o čemu svi maštamo, i nešto što svi želimo

Tagovi:

Više članaka