Tech

Kako instalirati viber

Kako instalirati viber

Kako instalirati Viber za Windows

Iako mnogi Viber koriste najčešće kao mobilnu aplikaciju, on se može koristiti i na računalu. Nakon uspješne i brze instalacije, lako će te nazvati i razgovarati sa drugim korisnicima Vibera preko svog računala. U sljedećih nekoliko koraka objasniti će vam se kako instalirati Viber za Windows program na vašem računalu. Prvo što trebate napraviti je instalirati Viber na svoj mobilni uređaj. Instalacija Vibera na Windows neće biti moguća ako nemate instaliranu Viber aplikaciju na mobitelu.

Viber aplikaciju možete besplatno preuzeti na nekoj od trgovina za skidanje aplikacija na mobitel. Zatim odite na Viberovu stranicu za preuzimanje. Nakon toga kliknite na link koji bi vas trebao odvesti na stranicu za preuzimanje sustava Windows. U slučaju da vas preusmjeri na osnovnu stranicu za preuzimanje Vibera, samo kliknite na opciju „Windows“ koja se nalazi na sredini zaslona. Kliknite na opciju „Nabavite Viber“ i zatim će se od vas tražiti da preuzmete Viber aplikaciju.

Ovisno o tome koji preglednik koristite, možda će te prvo trebati odabrati mjesto za preuzimanje. To je na vama da odaberete gdje mislite da je najbolje da se aplikacija preuzme. Pronađite datoteku na svom računalu gdje vam se preuzela Viber aplikacija te dva puta kliknite na datoteku kako bi započela instalacija. Prihvatite uvjete korištenja kako bi se instalacija dovršila. Nakon što se instalira možete započeti sa korištenjem Vibera na svom računalu. Nedoumice kako instalirati Viber za Windows bi trebale nestati nakon što pročitate ovaj tekst.

Kako instalirati Viber na androidu

Vlasnik ste android mobitela? Ako jeste sigurno ste se zapitali kako instalirati Viber na androidu koji posjedujete. Dobra informacija za vas je što se aplikacija Viber na android vrlo jednostavno i brzo instalira. Postupak instalacije Vibera traje u nekoliko koraka, koji će se pojasniti u nastavku teksta. Prvo što trebate napraviti je pronaći trgovinu Google Play na početnom zaslonu vašeg mobilnog uređaja. Nakon što pronađete traženu ikonu, ulaskom u nju potražite polje za pretraživanje. U polje za pretraživanje upišite Viber kako bi ga pronašli u bazi podataka Google Playa.

Na stranici Viber aplikacije pritisnite gumb „instaliraj“ kako bi se započeo proces preuzimanja i instaliranja. Prije nego što započne proces preuzimanja, prihvatite dopuštanje koje omogućuje dijeljenje pristupa internoj memoriji, popisu kontakata, galeriji i drugim datotekama. Nakon što se aplikacija instalira pritisnite gumb „open“ kako bi se aplikacija pokrenula.

Od tog trenutka započinje postupak registracije vašeg broja mobitela unutar Viber aplikacije i da bi se to ostvarilo pritisnite gumb „nastavi“. Zatim odaberite pozivni broj za vašu državu i utipkajte svoj broj mobitela. Nakon točnog unosa mobilnog broja, dobiti će te kod koji je potreban za verifikaciju vaše računa unutar Viber aplikacije i nakon toga možete neometano koristi navedenu aplikaciju. Ukoliko vaš mobitel nema opciju Google Playa sigurno se pitate kako instalirati Viber na androidu. Ne brinite, jednostavno potražite neku drugu trgovinu na svom uređaju koja nudi opciju preuzimanja Viber aplikacije.

Kako instalirati Viber na iPhone

Vlasnici iPhone također mogu instalirati Viber na svoj mobitel, ali se isto tako pitaju kako instalirati Viber na iPhone ukoliko to nikada prije nisu radili. Na svom iPhone odaberite ikonu App Store te ju pokrenite. Dodirnite opciju „pretraži“ s ikonom povećala u donjem desnom kutu zaslona. Zatim u sivoj traci na vrhu stranice utipkajte Viber te dodirnite plavu tipku „search“.

Navedena radnja traži aplikaciju Viber unutar App Storea. Riječ je o aplikaciji čija ikona nalikuje telefonu unutar govornog oblačića. Klikom na ikonu započinje proces preuzimanja i instaliranja aplikacije na vaš mobilni uređaj. Nakon što se aplikacija slijedi postupak isti kao i kod android mobitela.

Naime, isto morate prihvatiti uvjete korištenja i dijeljenja vaših podataka na mobitelu. Unos broja mobitela također je obavezan, baš kao i unošenje verifikacijskog koda. Odgovor na pitanje kako instalirati Viber na iPhone-u nalazi se unutar ovog teksta i na vama je da ga pročitate kako bi što brže i jednostavnije instalira navedenu aplikaciju.

Tagovi:

Više članaka

Kako promjeniti vpn adresu

Kako promjeniti vpn adresu

Virtualna privatna mreža (VPN) omogućuje korisnicima da se povežu s internetom putem sigurne i privatne veze. VPN adresa je jedinstvena adresa koju koristi VPN poslužitelj kako bi se povezao s interne

Kako koristiti Instagram Analytics

Kako koristiti Instagram Analytics

Svaka društvena mreža daje svojim korisnicima besplatan alat kojim mogu pratiti i analizirati podatke u svrhu poboljšanja marketinške ponude. Statistike govore da na dnevnoj bazi

Što radi PPC stručnjak?

Što radi PPC stručnjak?

Kvalitetno online reklamiranje se odlikuje dobrim kreatorskim rješenjima koja će vas ili vaše proizvode i usluge prikazati zanimljivima, vidljivima i široko dostupnima. PPC market