Financije

Kako doći do novca hitno

Kako doći do novca hitno

Kako doći do novca hitno i kako pronaći rješenje

Bilo da vas je jednokratna hitna situacija dovela u očajnički položaj za gotovinom ili se to već neko vrijeme gomilalo, imamo odgovore što učiniti i kako doći do novca hitno. Ne moraju nužno biti laki, a u nekim slučajevima mogu ponuditi samo kratkoročno rješenje. No ako vam očajnički brzo treba novac, barem će vam ove opcije donijeti malo dodatnog novca kako biste lakše došli do sljedećeg dana plaćanja.

To uključuje tko vam može hitno pomoći s novcem i kako doći do novca hitno, bilo da želite posuditi, uštedjeti ili zaraditi dodatnu gotovinu koja vam je potrebna. Istodobno ćemo podijeliti i neke savjete o tome kako možete izbjeći da ponovno dođete u ovu situaciju. Bez obzira na razlog tome, velike su šanse da bi mogle postojati neke financijske odluke koje ste donijeli u prošlosti, a koje su vjerojatno pridonijele tome da ostanete tu gdje ste sada.

To znači da bi odvajanje vremena za pronalaženje vaših financijskih slijepih točaka i rad na načinima na koje ih možete riješiti u budućnosti moglo napraviti veliku razliku kada je u pitanju vaša buduća financijska sigurnost.

Kako doći do novca hitno online

Postoji mnogo aplikacija koje tvrde da vam pomažu da zaradite novac i način kako doći do novca hitno, ali na kraju ćete u najboljem slučaju zaraditi samo nekoliko dolara. No, postoje i oni koje preporučujemo koji vam mogu pomoći da zaradite ozbiljan novac. Više volimo aplikacije koje vam plaćaju zakonite iznose novca za obavljanje stvari poput kupovine na mreži ili igranja igara.

Iako ovo mogu biti zakoniti načini zarade i kako doći do novca hitno, ako vam novac očajnički treba, takve aktivnosti vjerojatno neće biti dovoljno brze za vas. Dakle, jedna stvar koju možete učiniti je jednostavno se prijaviti za ove besplatne aplikacije i iskoristiti neke nevjerojatne bonuse dobrodošlice kako biste odmah dobili besplatan PayPal novac. Čak i ako vam očajnički brzo treba novac, i dalje ćete morati kupiti neke potrepštine, poput hrane i možda lijekova. No čak i uz te kupnje i dalje možete vratiti novac.

Također ga možete koristiti za vraćanje gotovine kod preko 500 000 trgovaca na gotovo sve što morate kupiti. Kao što vidite, korisnicima su isplatili više od 682 milijuna dolara, pa znate da je to legitimno. To ga čini jednim od najboljih načina da zaradite radeći nešto što već radite: odlazak u supermarket!

Kako doći do novca hitno i što poduzeti

Bez obzira na to što vas je dovelo u poziciju zbog koje vam je očajnički trebao novac i da se pitate kako bi se mogli realizirati gotovinski krediti hitno, velike su šanse da vam neke ranije financijske odluke nisu pomogle. Za većinu nas to je potpuno nenamjerno. No, s nekoliko previše poteza kreditnom karticom i nekoliko propuštenih datuma otplate, odjednom se možete zaglaviti u financijskoj crnoj rupi iz koje nemate pojma kako pobjeći.

Što znači da, dok tražite očajničke stvari koje možete učiniti za novac i omogućiti si način kako doći do novca hitno, vrijeme je da poduzmete neke drastične mjere kako biste smanjili svoju potrošnju na sve “želje”. Najbolji način za to je pokretanje proračuna. Jednostavnim popisom svih vaših troškova od prošlog mjeseca, gotovo ćete sigurno vidjeti gdje trošite više novca nego što ste mislili. Također će vam pomoći da vidite koji su troškovi “potrebe”, a bez kojih možete preživjeti. I to je posljednja skupina koju morate odmah izrezati. Koliko god to zvučalo potpuno zabavno, očajna vremena zahtijevaju očajničke mjere. Stoga, kako doći do novca hitno, pogledajte naš besplatni predložak proračuna koji možete preuzeti.

Tagovi:

Više članaka

Krediti na ostatak primanja

Krediti na ostatak primanja

Sigurno znate činjenicu kako prosječna hrvatska plaća jednostavno nije dovoljna kako bi pokrila osnovne troškove života. Građani koji nemaju čak ni prosječnu plaću su zapravo idealni kandidati

Potrošački kredit

Potrošački kredit

Svatko od nas poznaje važnost štednje, ali nažalost malo tko od nas danas može odvojiti novce sa strane za nešto crnije dane. Današnji visoki mjesečni rashodi kao i troškov

Brze pozajmice bez platne liste

Brze pozajmice bez platne liste

U slučaju kada se dogodi nepredviđena financijska poteškoća, bitno je izreagirati na vrijeme i što prije riješiti financijsku obvezu. Brze pozajmice bez platne liste mogu biti ide