Ljubav i veze

Gdje upoznat dečka

Gdje upoznat dečka

Gdje upoznat dečka, mjesta susreta kao čuvari romantičnih uspomena

Upoznavanje i međusobno povezivanje je s pojavom interneta doživjelo pravu r/evoluciju. Nekada su se parovi upoznavali, u crkvi, kinu, restoranu, parku, na kolodvoru, na koncertu, a danas je to sve češće online. Gdje upoznat dečka, pita se svaka moderna cura, pretražujući ljubavne oglasnike, no kakogod se upoznali na kraju se opet prvi put morate susresti u nekom parku, na nekom trgu, na nekom mostu, kod nekog spomenika. Svijet se jest promijenio, ali iskonska želja za poljupcima i zagrljajima nije, a za to je potrebna blizina, susreti, držanje za ruke. Gdje upoznat dečka i nije toliko važno, svako mjesto i način su dobri, važno je kako pronađenu ljubav zadržati u svom životu. Mjesta upoznavanja postaju samo čuvari romantičnih uspomena ljubavnicima cijeloga svijeta. Nema pogrešnog mjesta, krivog trenutka i provjerenog načina. Ljubavna putovanja započinju na neočekivanim mjestima, često na zbunjujući i neprepoznatljiv način, ali je očaravajuće upravo to što nas ljubav iznenadi kad je ne očekujemo i gdje je ne očekujemo.

Gdje upoznat dečka, ljubav se prvi put pojavi uvijek iznenada

Ljubav vas može zateći za uredskim stolom, u liftu, na pauzi za ručak, u kupnji, usred nezgode na putu, ona nije izbirljiva, njoj nije važno ni mjesto ni vrijeme, ona samo ima zadaću da vas spoji, a mjesta i trenuci kasnije postaju vama važni. Gdje upoznat dečka, saznat ćete ako svijetom koračate širom otvorenih očiju, ma u kakvoj žurbi bili. Nemojte da vam zbog nevažnih životnih utrka i opće jurnjave promaknu nečije oči, presudni trenutak neplaniranog i neurečenog susreta, jer, možda vam promakne ljubav. Hodali vi poznatim ulicama svog djetinjstva ili neznanim prostorima nekog grada u koji ste prvi put došli ili samo surfate po internetu, obratite pozornost. Gdje upoznat dečka, ako to stalno pitate, a ne obraćate pozornost na ljude i događaje oko sebe, moglo bi vam se desiti da prođete pored ljubavi, a da je ni primijetili niste. Iza svakog lajka na vašem profilu može se skrivati ljubav, nemojte je propustiti.

Gdje upoznat dečka, ponekad je ljubav zamaskirana do neprepoznatljivosti

Romantične zablude i nerealna očekivanja često donesu razočarenje i krajnju osamljenost. Ljubav je kao i život, puna iznenađenja, a često se pojavljuje zamaskirana do neprepoznatljivosti. Nesigurna ljubav poput odrpane prosjakinje bojažljivo pruža ruku prema vama dok je vi, s visoka i distancirano ignorirate. Sramežljiva ljubav se boji zaviriti u vaše oči iz straha da ne vidi porugu, bojažljiva ljubav se boji odbijanja. Gdje upoznat dečka u ovom za ljubav nesigurnom svijetu. Možda nije lako, nikada i nije bilo, ali nije nemoguće. Istina, ljubav je nježna biljka, katkada i neugledna dok ne ojača u svoj svojoj raskoši i snazi. Ponekada morate dopustiti da ljubav nađe vas, a to se događa samo ako kroz život koračate otvorenih očiju. Gdje upoznat dečka, kuda vas vaše oči vode, noge nose i srce vuče? Gledajte, osluškujte i čujte, obzirno primijetite i ono što drugima promiče. Ljubav je vrlo staromodna jer je stara koliko i svijet, samo se uvijek pojavljuje u novom ruhu, dočekajte je spremni.

Tagovi:

Više članaka

Kako otkriti svoju seksualnu orijentaciju

Kako otkriti svoju seksualnu orijentaciju

Otkrivanje vlastite seksualne orijentacije može biti dug i složen proces. Mnogi ljudi se pitaju kako otkriti svoju seksualnu orijentaciju, a prvi korak u tom procesu je introspekcija. Introspekcija je

Kako znati da mu se sviđam

Kako znati da mu se sviđam

Govor tijela jedan je od glavnih indikatora kroz koji možemo prepoznati sviđamo li se nekome. Ovo je način na koji često sasvim nesvjesno pokazujemo svoje osjećaje i zainteresiranost. Kako znati da mu