Ljubav i veze

Gdje upoznat dečka

Gdje upoznat dečka

Gdje upoznat dečka, mjesta susreta kao čuvari romantičnih uspomena

Upoznavanje i međusobno povezivanje je s pojavom interneta doživjelo pravu r/evoluciju. Nekada su se parovi upoznavali, u crkvi, kinu, restoranu, parku, na kolodvoru, na koncertu, a danas je to sve češće online. Gdje upoznat dečka, pita se svaka moderna cura, pretražujući ljubavne oglasnike, no kakogod se upoznali na kraju se opet prvi put morate susresti u nekom parku, na nekom trgu, na nekom mostu, kod nekog spomenika. Svijet se jest promijenio, ali iskonska želja za poljupcima i zagrljajima nije, a za to je potrebna blizina, susreti, držanje za ruke. Gdje upoznat dečka i nije toliko važno, svako mjesto i način su dobri, važno je kako pronađenu ljubav zadržati u svom životu. Mjesta upoznavanja postaju samo čuvari romantičnih uspomena ljubavnicima cijeloga svijeta. Nema pogrešnog mjesta, krivog trenutka i provjerenog načina. Ljubavna putovanja započinju na neočekivanim mjestima, često na zbunjujući i neprepoznatljiv način, ali je očaravajuće upravo to što nas ljubav iznenadi kad je ne očekujemo i gdje je ne očekujemo.

Gdje upoznat dečka, ljubav se prvi put pojavi uvijek iznenada

Ljubav vas može zateći za uredskim stolom, u liftu, na pauzi za ručak, u kupnji, usred nezgode na putu, ona nije izbirljiva, njoj nije važno ni mjesto ni vrijeme, ona samo ima zadaću da vas spoji, a mjesta i trenuci kasnije postaju vama važni. Gdje upoznat dečka, saznat ćete ako svijetom koračate širom otvorenih očiju, ma u kakvoj žurbi bili. Nemojte da vam zbog nevažnih životnih utrka i opće jurnjave promaknu nečije oči, presudni trenutak neplaniranog i neurečenog susreta, jer, možda vam promakne ljubav. Hodali vi poznatim ulicama svog djetinjstva ili neznanim prostorima nekog grada u koji ste prvi put došli ili samo surfate po internetu, obratite pozornost. Gdje upoznat dečka, ako to stalno pitate, a ne obraćate pozornost na ljude i događaje oko sebe, moglo bi vam se desiti da prođete pored ljubavi, a da je ni primijetili niste. Iza svakog lajka na vašem profilu može se skrivati ljubav, nemojte je propustiti.

Gdje upoznat dečka, ponekad je ljubav zamaskirana do neprepoznatljivosti

Romantične zablude i nerealna očekivanja često donesu razočarenje i krajnju osamljenost. Ljubav je kao i život, puna iznenađenja, a često se pojavljuje zamaskirana do neprepoznatljivosti. Nesigurna ljubav poput odrpane prosjakinje bojažljivo pruža ruku prema vama dok je vi, s visoka i distancirano ignorirate. Sramežljiva ljubav se boji zaviriti u vaše oči iz straha da ne vidi porugu, bojažljiva ljubav se boji odbijanja. Gdje upoznat dečka u ovom za ljubav nesigurnom svijetu. Možda nije lako, nikada i nije bilo, ali nije nemoguće. Istina, ljubav je nježna biljka, katkada i neugledna dok ne ojača u svoj svojoj raskoši i snazi. Ponekada morate dopustiti da ljubav nađe vas, a to se događa samo ako kroz život koračate otvorenih očiju. Gdje upoznat dečka, kuda vas vaše oči vode, noge nose i srce vuče? Gledajte, osluškujte i čujte, obzirno primijetite i ono što drugima promiče. Ljubav je vrlo staromodna jer je stara koliko i svijet, samo se uvijek pojavljuje u novom ruhu, dočekajte je spremni.

Tagovi:

Više članaka