Zanimljivosti

Sunce u znakovima zodijaka

Sunce u znakovima zodijaka

Sunce u znakovima zodijaka – ovan, bik, blizanci, rak

Sunce u znakovima zodijaka je primarni astrološki znak koji Vas određuje prema trenutku gdje se Sunce nalazilo tijekom Vašeg rođenja. Sunce u znakovima zodijaka zapravo objašnjava Vaše najizraženije osobine, način na koji doživljavate svijet i gdje će Vas Vaš put odvesti.

Sunce u Ovnu – ovnom vlada Mars, planet akcije. Oni sa znakom sunca u ovnu su avanturisti koji uživaju u životu. njihov entuzijazam tjera ih na stalni razvoj, učenje i otkrivanje. Takav entuzijazam za životom često znači da započinju projekte, ali ih ne završe. Impulzivni, neustrašivi i društveni.

Sunce u Biku – moto je polako i sigurno. Odlučnost i stabilna i čvrsta energija odlikuju ovaj znak. Čine odlične prijatelje zbog otvorene osobnosti i želje za ugodnim i uravnoteženim životom. Cijeni lijepe stvari u životu.

Sunce u Blizancima – nezasitna želja za mentalnom stimulacijom. Lako im dosade stvari što znači da brzo prelaze s jedne na drugu. Vrlo karizmatični i brzopleti zbog čega često imaju puno hobija kako bi zadovoljili tu svoju energiju. Uživaju u flertu i druženju te im ponekad treba duže da se skrase s partnerom.

Sunce u Raku – emotivno cikličkog odnosno promjenjivog raspoloženja iako im se temeljne vrijednosti ne mijenjaju Baš poput raka, imaju tvrdu ljusku koju je teško probiti, ali ispod se nalazi osjećajna i draga duša sa željom da pomogne drugima. Želja za sigurnošću kod obitelji i prijatelja vrlo je izražena.

U slučaju detaljnijih objašnjenja astrologije, tarota i numerologije mnogi su portali dostupni na internetu (Astrofon21).

Sunce u znakovima zodijaka – lav, djevica, vaga, škorpion

Sunce u Lavu – aura koja zrači izrazitim samopouzdanjem, hrabrošću i šarmom. Često ekstroverti i uživaju u pokazivanju svojih znanja i sposobnosti, a koja osobina se preslikava i u njihove veze. To ih čini jednim od najizraženijih znakova kada je u pitanju sunce u znakovima zodijaka.

Sunce u Djevici – praktični i učinkoviti. Uvijek se nadaju najboljem i planiraju najgore. Težnja za perfekcionizmom nije neuobičajena pa ta težnja za najboljim ponekad može predstavljati veliki teret koji si sami postavljaju. Vjeruju da stvari treba odraditi kako treba iz prvog pokušaja.

Sunce u Vagi – pošteni, uravnoteženi i iskreni. Pravo miritelji. Nježne i umirujuće naravi koja pozitivno djeluje na druge ljude. U potrazi za znanjem i istinom uvijek žele pronaći pravi odgovor što nekada može izgledati kao nesigurnost.

Sunce u Škorpionu – sunce u znakovima zodijaka često ne predstavlja takvu svojeglavost kao kod škorpiona. Vrlo uzbudljive i strastvene naravi, puni energije, radoznali, elokventni te inteligentni. Potpuno uvjereni u svoj način pogleda na svijet koji će žestoko štitit što nekada može ostaviti duboke emocionalne posljedice.

Sunce u znakovima zodijaka – strijelac, jarac, vodenjak,

Sunce u Strijelcu – sunce u znakovima zodijaka nikad ne inspirira kao što je to kod Strijelca. Naime, ove osobe zanima sve što svijet ima za ponuditi, žele živjeti punim plućima. Uvijek imaju nešto za reći prije nego što se promjeni tema te ponekad to čine brzopleto. Često će braniti svoj stav vrlo tvrdoglavo. Međutim zbog svoje otvorenosti i iskrene brige za druge, često im se to lako oprosti.

Sunce u Jarcu – preuzimanje inicijative njima lako ide od ruke. Nevjerojatno motivirani sa jakom radnom etikom čine odlične vođe koji su mudri i realni te spremni preuzeti odgovornost za sebe i svoje voljene. Preferiraju partnere ambiciozne poput njih samih. Lako osuđuju druge, nemojte to uzeti k srcu.

Sunce u Vodenjaku – meko srce i prijateljska narav Vodenjaka samo pokazuje koliko ovaj znak uživa u pomoći drugima. Širokog pogleda na život i puni suosjećanja čine odlične slušače. Vole provoditi vrijeme sami, to ime je čak i potreba kako bi zadovoljili svoje intelektualne potrebe. Često vizionari koji žele učiniti svijet boljim mjestom.

Sunce u Ribama – nesebični i intuitivni. “Stara duša” kada je u pitanju sunce u znakovima zodijaka ovaj znak je vidio sve. To ih čini vrlo empatičnima i miroljubivima. Njihova bujna mašta čini ih vrlo kreativnima te cijene umjetnost i imaju želju za upoznavanjem novih kultura.

Tagovi:

Više članaka