Ljubav i veze

Što muškarci vole

Što muškarci vole

Što muškarci vole, komplimenti

Oduvijek se govori kako su muškarci jači spol, kako muškarci moraju miti muževni, imati sve pod kontrolom, itd. No rijetko tko govori o tome da muškarci, kao i žene vole određene stvari koje su sasvim normalne. Muškarci isto kao žene vole lijepe stvari, romantiku, maženje, paženje, izražavanje osjećaja. Što muškarci vole je pitanje široke tematike, ali ono što većina muškaraca obožava a neće vam reći je to da vole upijati komplimente upućene s ženske strane. Bilo da je riječ o Ponosna sam na tebe, imaš dobar ukus, odličan si u krevetu, obožavam biti s tobom ili volim te, ovo su sve komplimenti koji većina muškaraca drži jako blizu svoga srca. U svijetu gdje se muškarci danas prikazuju kao dominantni i alpha mužjaci mnogima je teško priznati neke osjećaje kako ne bi ispali manje muževni, no istina je da svi muškarci vole i cijene komplimente i iskrene osjećaje. Zapravo je većina muškaraca više mazna i osjećajnija nego žene. Što muškarci vole? Biti maženi, paženi, komplementirani, voljeni i cijenjeni je odgovor.

Što muškarci vole, što vole kod žena

Nakon što smo se pozabavili općenito tematikom što muškarci vole, sada ćemo vidjeti što muškarci vole kod žena. Naravno, ukusi u žene su drugačije kod svakog muškaraca, no ima nešto što je svima zajedničko i što svi vole kod žena. Muškarci kod žena vole ljubaznost, osobito kada žele dugoročnu vezu. Spontanost, vole „idemo, ajde, da“ stav kod žena jer time znaju da nikad neće biti dosadno u odnosu. Ženske ruke, možda mislite da muškarci ne primjećuju lak za nokte ili prstene na ruci, no odgovor je da muškarci vole ženske ruke jer po njima stvaraju utisak o tome koliko vodite brigu o sebi. Emocionalno stanje, bitno im je da je žena emocionalno stabilna radi izražavanja osjećaja. Muškarci također vole žene koje su financijski stabilne jer znaju da je žena neovisna. Samouvjerenost, ali ne i umišljenost, vole kada žena zna da je lijepa. Stil, muškarci primjećuju i vole dobar stil kod žene. Osmijeh i velike oči. Smisao za humor, muškarci vole žene koje se mogu šaliti i nasmijati. Žudnja, muškarci vole kada njihova djevojka želi njih i to im da do znanja.

Što muškarci vole, sigurnost

Naveli smo da muškarci vole biti maženi, paženi, voljeni i cijenjeni s strane svoje partnerice. Muškarci teže sigurnosti u odnosu, bilo da je pitanje veza ili brak. Što muškarci vole i što žele je najviše podrška i ljubav. Mnogi muškarci djeluju hladno i pomalo distancirano, i neki put ne možete pročitati te želje, osobito ako muškarac odbija govoriti o njima, no čak i oni žele ono što svi mi želimo a to je osjećati se sigurno i voljeno u odnosu. Muškarcu znak sigurnosti može biti večer ispred tva s partnericom dok ga ona drži za ruku. Postoje razne teorije kako su upravo muškarci čak i više osjećajni nego žene, ali nisu toliko dobri u pokazivanju toga. Naravno ima primjera muškaraca koji svakodnevno ljube ruke ženama, otvaraju vrata itd. I na taj način stvaraju neku sigurnost u gradnji odnosa sa svojom partnericom. Bilo kako bilo, što muškarci vole, ne vole ovisi od muškaraca do muškaraca, no svi na kraju dana samo želimo voljeti i biti voljeni.

Tagovi:

Više članaka

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana jedan je od najdubljih emotivnih izazova s kojim se mnogi od nas suočavaju u životu. Ovaj bolan emotivni iskustvo uslijed neuzvraćenih osjećaja može izazvati d