Financije

Što je kasko osiguranje

Što je kasko osiguranje

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je kasko osiguranje i zašto ga ugovoriti?

Kasko osiguranje se može opisati kao dobrovoljno osiguranje. Za razliku od klasičnog i obveznog auto osiguranja koje osigurava druge, kasko osigurava vas i vašu štetu bez obzira da li ste krivi za nezgodu ili ne. No, izuzeci postoje i oni se odnose na vožnju pod utjecajem alkohola ili drugih opijata, vožnju bez zimskih guma, namjerno izazivanje štete. Sada kada smo pobliže upoznati s odgovorom što je kasko osiguranje, postavlja se pitanje zašto ga ugovoriti? Svakome od nas se može dogoditi šteta na autu koja može biti uzrokovana raznim faktorima poput nesreće, krađe, provale, prirodne nepogode.

Ovdje kasko može doći kao određeni spas. On donosi pokriće za razne rizike i može se odabrati i modelirati prema potrebama osobe. U primjeru, možete odabrati pokriće koje se odnosi na štetu nastalom naletom na divlju životinju. Što je kasko osiguranje? Ukratko, kasno osiguranje je dodatno osigurane za vašeg limenog ljubimca i ono se može uzeti u punom ili isto tako djelomičnom obliku. Mnogi vozači uz obvezno auto osiguranje često uzimaju i dodatno kasko osiguranje, i to u istoj osiguravajućoj kući radi mogućnosti ostvarenja popusta.

Što je kasko osiguranje i kako se određuje cijena?

Kao i kod obveznog osiguranja auta, cijena kasko osiguranja će se određivati prema karakteristikama vozila i vozača. Jednostavno objašnjeno, cijena police će ovisiti o starosti automobila, marki automobila, snazi automobila i ostale karakteristike. Kod osobe će se navedeno temeljiti na dobi vozača, iskustvu u vožnji, sklonosti nezgodama koje su mogle nastati u prošlosti. Više detalja oko određivanja cijena možete potražiti u raznim osiguravajućim kućama. Znamo što je kasko osiguranje, ali da li se navedeno osiguranje može modelirati?

Odgovor je da, i upravo će i to utjecati na samu cijenu konačne police. Samu cijenu zapravo određuje sami osiguranik sa svojim izborom. U primjeru, sami možete odabrati da li želite samo neke ili sve stavke osiguranja, da li želite trošak usluga vuče, da li želite kasko manje štete (saniranje manjih oštećenja). Najbolji odgovor na pitanje što je kasko osiguranje možete dobiti u određenoj osiguravajućoj kući, koja će vam ponuditi nabolje opcije osiguranja koje su bazirane prema vašim potrebama.

Što je kasko osiguranje i kako odabrati najbolji kasko?

Gotovo svaka osiguravajuća kuća nudi mogućnost dodatnog kasko osiguranja, što znači da se možete detaljno i kvalitetno informirati o tome što je kasko osiguranje i kako ga odabrati. Prije ugovaranja dodatnog kaska, važno je da razjasnite sljedeće: Od kakvih dodatnih rizika se zapravo želite zaštititi, koliko zapravo vrijedi vaš automobil, koliko ste novca spremni izdvojiti za dodatnu vrstu auto osiguranja. Potpuno kasko osiguranje će vam omogućiti da dobijete naknadu za materijalnu štetu na vašem automobilu, bez obzira da li je ona nastala u prometnoj nesreći i ako ste vi krivac.

Kasko će vas također osigurati od mnogih drugih materijalnih šteta koje mogu zadesiti vašeg limenog ljubimca. Što je kasko osiguranje je jednostavno pitanje, no kako odabrati najbolji kasko nije. Različite osiguravajuće kuće nude različite ponude, a time i različite cijene. Kako odabrati? Najbolje bi bilo da istražite više opcija i da odaberete onu koja vam se čini najpovoljnijom. Zapamtite kako dodatnim kasko osiguranjem štitite sebe i svog limenog ljubimca, što vam svakako daje dodatnu sigurnost na cesti.

Tagovi:

Više članaka

Kako uspješno dobiti pozajmicu bez jamca?

Kako uspješno dobiti pozajmicu bez jamca?

### Kako uspješno dobiti pozajmicu bez jamca: Priprema potrebne dokumentacije

Kako uspješno dobiti pozajmicu bez jamca? Prvi korak prema ostvarenju ovog cilja je pravilna priprema potrebne dokumentac

Kako prepoznati pouzdane online zajmodavce?

Kako prepoznati pouzdane online zajmodavce?

### Kako prepoznati pouzdane online zajmodavce: Provjera licenci i regulacija

U današnjem digitalnom svijetu, gdje je sve više online zajmodavaca dostupno, ključno je znati kako prepoznati pouzdane o

Kako pokrpati rupu u budžetu uz minimalan napor

Kako pokrpati rupu u budžetu uz minimalan napor

Suočeni s financijskim izazovima, mnogi ljudi traže načine kako pokrpati rupu u budžetu uz minimalan napor. Prvi korak je identificirati svakodnevne troškove koje je moguće smanjiti bez značajnih odri