Financije

Prijavljivanje na burzu

Prijavljivanje na burzu

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Prijavljivanje na burzu putem e -maila

Na službenim stranicama Zavoda za zapošljavanje je detaljno objašnjeno tko sve ima pravo i tko se sve treba prijaviti na burzu. Važno je da se svatko prijavljuje u ispostavu u svom mjestu boravka i da priložite sve potrebne dokumente. Prijavljivanje na burzu putem e – maila je povlastica vremena u kojem živimo i sve bržeg širenja digitalizacije državne birokracije. Ako ste tek maturirali i ne želite se više školovati, nego tražite hitno posao, prvo se prijavite na burzu, da sačuvate zdravstveno i scijalno osiguranje dok tražite posao. Ako ste upravo završili fakultet, diplomirali ste i ne idete na do-diplomski, postdiplomski ili doktorat, nego se što prije zaposliti, odmah se prijavite na burzu istih, prethodno navedenih razloga. Prijavljivanje na burzu je potrebno ljudima koji su ostali bez posla iz bilo kojih razloga, čak i onima koji više i ne traže posao, ali još nemaju uvjete za mirovinu. Važno je znati da svi kojima treba prijava, mogu to obaviti putem e – maila.

Prijavljivanje na burzu zbog ostanka bez posla i novčane naknade

Uz to što svaki punoljetni građanin treba zdravstveno i socijalno osiguranje koje gubi ostankom bez posla, potrebna mu je i novčana naknada ako ima pravo na nju, a koju može ostvariti samo preko Zavoda za zapošljavanje ako je prijavljen u zakonskom roku od raskida radnog odnosa i ukoliko se ostanak bez poslanije dogodio njegovom krivnjom. Prijavljivanje na burzu zbog ostanka bez posla i novčane naknade mora biti u zakonskom okviru, jer nemaju svi koji ostanu bez posla pravo na novčanu naknadu, ali svi ostvaruju pravo na zdravstveno i socijalno osiguranje. Na službenim web stranicama je detaljno objašnjeno tko sve ima pravo na novčanu naknadu, u kojem iznoso, pod kojim uvjetima i koliko vremena. Važno je naglasiti da zahtjev za novčanu naknadu predajete sami. Prijavljivanje na burzu vam osigurava vašeg osobnog referenta, koji vas vodi, informira i usmjerava u ostvarivanju vaših prava i u traženju novog posla, s kojim se možete konzultirati telefonom, e – mailom, SMS – om ili osobnim dolaskom u Zavod za zapošljavanje.

Prijavljivanje na burzu zbog prekvalifikacije, potpore i ostalih mjera pri zapošljavanju i samozapošljavanju

Često nezaposleni građani koji dugo uzalud traže posao požele nešto promijeniti kod sebe, kako bi lakše pronašli posao. Prekvalifikacije, doškolovavanje i razne druge mjere za nezaposlene, Zavod za zapošljavanje često subvencionira djelomično ili potpuno ako se radi o deficitarnim zanimanjima. Prijavljivanje na burzu zbog navedenih razloga će biti još korisnije ako imate dobru komunikaciju sa svojim referentom, ako redovito pratite novosti, nađete ono što vam odgovara i iskoristite svoju priliku. Pratite redovito sve novosti o mjerama za nezaposlene, zamolite svog referenta da vam šalje redovito važne obavijesti i pratite listu poslova u ponudi, kao i listu traženih zanimanja ako se spremate na prekvalifikaciju. Iako se često čini da je Zavod za zapošljavanje crna statistika nezaposlenosti, to nije tako, ima i mnogo pozitivnih priča građana koji su završili na burzi. Prijavljivanje na burzu vam može biti najbolji životni potez i dovesti vas do mjesta na koje ste možda i htjeli stići, ali niste znali kako, a može vam i donijeti i posao kojem se niste nadali ili vas inspirirati da pokrenete vlastiti posao.

Tagovi:

Više članaka

Kako prepoznati dobru online banku

Kako prepoznati dobru online banku

Kada istražujemo kako prepoznati dobru online banku, jedan od ključnih faktora na koje treba obratiti pažnju jest sigurnost i zaštita podataka korisnika. U digitalnom dobu, kada su hakerski napadi i k

Kako usporediti ponude za online pozajmice?

Kako usporediti ponude za online pozajmice?

U potrazi za online pozajmicom, ključno je posvetiti se detaljnoj usporedbi različitih ponuda kako biste pronašli najpovoljniju opciju koja odgovara vašim potrebama. Prvi korak u ovom procesu zahtijev