Financije

Krediti na ostatak primanja

Krediti na ostatak primanja

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 10:39
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti na ostatak primanja, kome su namijenjeni

Sigurno znate činjenicu kako prosječna hrvatska plaća jednostavno nije dovoljna kako bi pokrila osnovne troškove života. Građani koji nemaju čak ni prosječnu plaću su zapravo idealni kandidati za ovu posebnu vrstu kredita na ostatak primanja. O čemu je riječ? Riječ je o specijaliziranom načinu za posuđivanje novca u kojemu se mogu realizirati krediti na ostatak primanja, čak ako i obustava prelazi jednu trećinu vaših neto primanja. Postoje određene zakonske regulative koje nalažu da dvije trećine vaše plaće ne smije biti terećena, ali kada su u pitanju krediti na ostatak primanja navedene regulative se ne primjenjuju. Zapravo mnogi građani nisu svjesni da se samo na temelju njihovih primanja može zatražiti kredit i to bez uplitanja jamaca ili sudužnika u cijeli proces. Kome su namijenjeni ovakvi krediti? Poželjniji kandidati su svakako oni koji imaju nešto višu plaću ili mirovinu. Visina mjesečnih primanja određuje tko je dobar kandidat a tko ne. Oni čiji se račun nalazi u blokadi ili pod ovrhom nisu dobri kandidati jer njihova plaća tj. neopterećeni dio plaće nije dovoljno velik kako bi pokrivao kredit. Ovakav kredit je dostupan kod kreditnih agencija, skupa sa ponudom koja uključuje brze pozajmice i brze zajmove.

Krediti na ostatak primanja, kako do navedenog kredita

Važno je naglasiti kako krediti na ostatak primanja nisu standardna ponuda kredita što znači da ih ne možete pronaći u svim financijskim institucijama. Primjerice, banke u njima vide preveliki rizik i zato ih nemaju u svojoj ponudi kredita. Ovakvo mišljenje ne dijele kreditne agencije koje su u ovakvom načinu kreditiranja ipak vidjele veliki potencijal. Ovakvi krediti tako idu na ruku svim onim građanima koji trebaju kredit, a nemaju jednostavno niti živaca niti volje u cijeli proces uključivati poslodavca, sudužnika, jamca. Krediti na ostatak primanja su tako česta ponuda u online brzim kreditima. Što su brzi krediti? Brzi online krediti su krediti koje određene kreditne agencije nude online. Ove kredite karakterizira brzi proces prijave, realizacije i isplate, sve u jednome danu. Važno je naglasiti kako kreditne agencije ne traže od vas kreditnu sposobnost niti more papirologije, jedino je bitno da dostavite osnovnu dokumentaciju i da imate redovita mjesečna primanja s kojima možete podmirivati zatraženi kredit.

Krediti na ostatak primanja, realizacija kredita

Prvi korak u samoj realizaciji krediti na ostatak primanja je odabir najboljeg kredita. Postoji ponuda više kreditnih agencija za navedeni kredit, i svaki ima neke svoje određene razlike. Potragu možete suziti tako da preko specijaliziranih web stranica napravite pretragu za krediti na ostatak primanja, tada vam stranica izbaci najbolju opciju za navedeni kredit. Što onda, kako realizirati kredit? Potrebna je registracija na web stranicu odabranog online zajmodavca/kreditne agencije i zatim slijedite upute. Upute se sastoje od odabira visine kredita i mjesečnih rata pomoću kreditnog kalkulatora, zatim ispunjavate online obrazac koji od vas traži osnovne podatke, i za kraj prilažete traženu dokumentaciju koja se često sastoji samo od preslike osobne iskaznice i tekućeg računa. Zatim svoju ponudu šaljete svojem online zajmodavcu i čekate odgovor. Odgovor se dobiva u roku 15 ak minuta, i ako je u pitanju odobrenje tada se isplata vrši po samome odobrenju. Toliko je lako. Važno je naglasiti kako je riječ o kratkoročnome kreditu i kako je iznos kredita određen sa strane kreditne agencije.

Tagovi:

Više članaka

Kako prepoznati dobru online banku

Kako prepoznati dobru online banku

Kada istražujemo kako prepoznati dobru online banku, jedan od ključnih faktora na koje treba obratiti pažnju jest sigurnost i zaštita podataka korisnika. U digitalnom dobu, kada su hakerski napadi i k

Kako usporediti ponude za online pozajmice?

Kako usporediti ponude za online pozajmice?

U potrazi za online pozajmicom, ključno je posvetiti se detaljnoj usporedbi različitih ponuda kako biste pronašli najpovoljniju opciju koja odgovara vašim potrebama. Prvi korak u ovom procesu zahtijev