Financije

Kredit preko kartice

Kredit preko kartice

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:31
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je kredit preko kartice

Financijske nedaće su danas postala neizbježna stvar, posebice kako cijene proizvoda, usluga i energenata divljaju te je cijela situacija neizvjesna. Zbog toga mnogi ljudi pokušavaju paziti na svoje financije koliko god mogu, no kada vam se dogodi neočekivani trošak onda tu nastaje problem. No, srećom, problem se može veoma lako riješiti iako mnogi misle da je kraj svijeta. Zato je veoma bitno da uvijek ostane hladne glave po tome pitanju i da ne paničarite. Danas se veoma lako može dobiti kredit preko kartice zahvaljujući proširenju financijskog tržišta gdje možete pronaći razne financijske institucije koje vam nude šaroliki izbor opcija kreditiranja. Kreditna kuća je jedna od najpopularnijih opcija kreditiranja te vam nudi razne načine kako da si osigurate potrebni novac. U samo par klikova si možete već danas osigurati kredit preko kartice te bez problema sanirati svaki trošak koji vas je zahvatio. Njihove usluge su dostupne svakom građaninu te se cijeli proces ugovaranja odvija online.

Gdje možete dobiti kredit preko kartice

Kada se nađete u situaciji gdje imate hrpu računa i ostalih troškova za platiti, a nemate dovoljno novca za sve to, tada vam treba kredit preko kartice. Ovu opciju kreditiranja vam nudi kreditna kuća, koja je jedna od najpopularnijih institucija za kreditiranje. Njihov kredit preko kartice možete u bilo koje svrhe iskoristiti, jer je nenamjenske prirode. Na taj način možete krediti iskoristiti da platite sve račune i dugove, da riješite servis automobila, da skupa sa svojom obitelji otiđete na zasluženi godišnji odmor, da si obnovite svoju garderobu ili da si preuredite svoj životni prostor. Svaki građanin može bez problema doći do ovog kredita, jer za razliku od obične banke, kreditna kuća ne drži stroge preduvjete i kriterije. Kod njih je jedini uvjet da imate redovna mjesečna primanja bilo koje vrste i da vaš tekući račun je uredan i ne nalazi se u blokadi. Što se tiče papirologije, samo će vam trebati vaša osobna iskaznica.

Kako se ugovara kredit preko kartice

Zahvaljujući modernoj tehnologiji i proširenju poslovanja na internet, danas možete gotovo sve obaviti online, pa čak i ugovoriti kredit preko kartice putem web stranice od kreditne kuće. Sada vas niti jedan neočekivani trošak ili pozivnica na vjenčanje ne može iznenaditi, jer uz pomoć kreditne kuće možete za čas posla doći do posudbe novca. Brza posudba se može za manje od 5 minuta ugovoriti kod kreditne kuće. Kod kreditne kuće se ne morate brinuti da će vas odbiti, jer kod njih je kredit preko kartice garantiran. Znaju jako dobro kako je to kada vas svi odbijaju za kredit. Zbog toga su napravili novi način kreditiranja gdje svaki građanin, bez obzira jeste li student, umirovljenik ili pak radite na određeno vrijeme. Kod njih možete uvijek računati na to da će vam odobriti vaš zahtjev. Kod njih nećete morati kružiti uokolo i skupljati hrpu papira jer sve što vam treba da dobijete kredit je vaš mobitel, osobna iskaznica i dobar internet. Samo ispunite njihov online obrazac i pošaljete skupa s njim presliku osobne iskaznice. Već za 15 minuta će vam odobriti kao i isplatiti kredit na vaš račun.

Tagovi:

Više članaka

Kako odabrati pouzdanog davatelja online kredita

Kako odabrati pouzdanog davatelja online kredita

Kod odabira pouzdanog davatelja online kredita, jedan od ključnih aspekata je provjera legitimnosti i sigurnosti same financijske institucije. Kako odabrati pouzdanog davatelja online kredita započinj

Financijska stabilnost i nadzor banaka

Financijska stabilnost i nadzor banaka

Osnovni principi financijske stabilnosti i nadzora banaka leže u uspostavi i održavanju sigurnog financijskog sustava, koji je otporan na potrese i koji doprinosi stabilnom ekonomskom rastu i razvoju.