Financije

Koliko treba da banka odobri kredit

Koliko treba da banka odobri kredit

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Koliko treba da banka odobri kredit: stambeni vs gotovinski krediti

Ako ste u situaciji u kojoj vam hitno treba novac zbog određenih neodgodivih okolnosti koje su vas zadesile, vjerojatno ćete se zapitati koliko treba da banka odobri kredit? Štednja je, inače, najprikladniji oblik akumuliranja kapitala kroz određeno vrijeme, kako bi nakon toga postigli određeni cilj. Ipak, razne životne okolnosti nas mogu natjerati da nam je potreban brzi kredit. Koliko treba da banka odobri kredit takve vrste? U tom trenutku želite da proces odobravanja kredita od strane banke traje što kraće. O brzini odobravanja kredita ovisit će nekoliko faktora. Prvenstveno, kolki iznos kredita vam je potreban, na koji rok i za koju namjenu. Naravno, samorazumljivo je za pretpostaviti da će odabravanje stambenog kredita zahtjevat više vremena nego odobravanje nekog manjeg nenamjenskog kredita. Za stambeni kredit, banka će morati temeljito provjeriti vašu kreditnu sposobnost, tj, prirodu vašeg zaposlenja, stabilnost zaposljenja, visinu primanja i sl. S druge strane, gotovinski nenamjenski krediti mogu doći kao brzi kredit, tj. s relativno brzim odobrenjem od strane banke. Tomu će pogotovo biti slučaj ako ste već klijent te banke, odnosno tamo imate otvoreni račun.

Koliko treba da banka odobri kredit: PBZ-ova brza pozajmica

Ako se pitate koliko treba da banka odobri kredit jer ste i situaciji u kojoj vam brzo treba novac, ne brinite! Postoje banke koje jamče odobravanje brzih kredita uz minimalno birokracije. Banka koja prednjači u brzini realizacije odobrenja kredita je Privredna Banka Zagreb. Ako PBZ upitate koliko treba da banka odobri kredit, oni će vam ponosno reći da kredit možete dobiti već unutar pet minuta na šalteru poslovnice. Njihova inačica brzog kredita je tzv. brza pozajmica. Takvu brzu pozajmicu možete dobiti i online, putem PBZ@365. Naravno, i tu će klijent morati zadovoljiti pitanje kreditne sposobnosti, te ukoliko taj kriterij zadovolji, utoliko će kredit zaista i biti brzo odboren. Iznos koji se na taj način može dobiti, dakle putem brze pozajmice, jest od 700 pa sve do 15. 000 eura za rok otplate koji može biti maksimalno 7 godina. Kamatna stopa je 9, 97 posto, a fiksna 10, 97 %. Ako vam sve navedeno zvuči primamljivo, kontaktirajte PBZ već danas

Koliko treba da banka odobri kredit: Addiko Banka

“Koliko treba da banka odobri kredit” je pitanje za koje banke znaju da se mnogi korisnici pitaju i svjesni su da brzina ponude kredita korisnicima može igrati ključnu ulogu u zauzimanju što većeg tržišnog komada kolača. Toga su svjesni i u Addiko Banci pa im je jedan od proizvoda kojeg nude korisnicima tzv. blic kredit. To je oblik gotovinskog kredita koje doseže visinu i do 10000 eura. Iz Addiko Bank tvrde da ga korisnici mogu zatražiti i bez odlaska u banku, preko njihove virtualne poslovnice, brzo i jednostavno. Dapače, čak ne morate biti ni klijent Addiko Bank već neke druge banke. Željeni iznos koji, dakle može doseći i 10. 000 eura možete dobiti na rok otplate od 2 pa sve do 10 godina. Ako niste klijent, maksimalni rok jest 5 godina. Takav kredit možete dobiti uz kamatnu stopu koja iznosi 6, 60 % za kredite u eurima i 6, 90% za kredite u kunama. Ako vam se sviđa koliko treba da banka odobri kredit u ovom slučaju, kontaktirajte Addiko bank već danas!
Tagovi:

Više članaka

Kako odabrati pouzdanog davatelja online kredita

Kako odabrati pouzdanog davatelja online kredita

Kod odabira pouzdanog davatelja online kredita, jedan od ključnih aspekata je provjera legitimnosti i sigurnosti same financijske institucije. Kako odabrati pouzdanog davatelja online kredita započinj

Financijska stabilnost i nadzor banaka

Financijska stabilnost i nadzor banaka

Osnovni principi financijske stabilnosti i nadzora banaka leže u uspostavi i održavanju sigurnog financijskog sustava, koji je otporan na potrese i koji doprinosi stabilnom ekonomskom rastu i razvoju.