Zanimljivosti

Koji horoskopski znakovi se slažu u ljubavi

Koji horoskopski znakovi se slažu u ljubavi

Horoskopski znakovi su prikazi karaktera i emotivnih potencijala

Blizancem

Poslovni horoskopi, zabavni horoskopi, ljubavni horoskopi, dnevni horoskopi, tjedni horoskopi, mjesečni horoskopi, godišnji horoskopi, antihoroskopi, horoskopi su sveprisutni u životima modernih ljudi. Horoskopski znakovi su prikazi karaktera i emotivnih potencijala, zato je moguće opisati tko se s kim najbolje slaže u ljubavi. Ovan se slaže sa Strijelcima, Lavovima, Blizancima i ribama, neutralan je sa svojom vlastitom vrstom (Ovan sa Ovnom), Bikom, Djevicom, Vodenjakom i škorpionom, nepovoljni su mu Rak, Vaga i Jarac, brak sa Lavom i Strijelcem.

Bik se slaže sa Rakom, Djevicom, Jarcom, Ribama, neutralna mu je vlastita vrsta (Bik sa Bikom), Ovan, Blizanci, Vaga, Strijelac, nepovoljni su mu Lav, Škorpion, Vodenjak, a najbolji partneri za brak su mu Djevica i Jarac. Blizanci se slažu sa Lavom, Vagom, Vodenjakom, Ovnom, sa svojom vlastitom vrstom (Blizanac sa ) Blizancima, neutralni su mu Bik, Rak, Škorpion, Jarac, nepovoljni Djevica, Strijelac, Ribe, a za brak im najbolje odgovaraju horoskopski znakovi Vage i Vodenjaci.

Horoskopski znakovi određuju vaše idealne ljubavi

Slaganje i neslaganje u ljubavi ovisi o karakterima i temperamentima, a horoskopski znakovi određuju vaše idealne ljubavi. Rakovi se slažu sa Djevicama, Škorpionima i Ribama, neutralni si im Bik, Blizanci, Lav, Strijelac, Vodenjak, nepovoljni su im Ovan, Vaga, Jarac, a za brak im najviše odgovaraju Škorpion i Ribe. Lav se najbolje slaže sa svojom vrstom (Lav sa Lavom), s Vagom, Strijelcem, Ovnom, neutralni su mu Blizanci, Rak, Djevica, Jarac, Ribe, nepovoljni Škorpion, Vodenjak, Bik, za brak Strijelac i Ovan.

Djevice se u prvom redu najbolje slažu sa svojom vlastitom vrstom (Djevica sa Djevicom), Škorpionima, Jarcima, Bikovima, Neutralni su im horoskopski znakovi Ovan, Rak, Lav, Vaga, Vodenjak, nepovoljni Strijelac, Ribe, Blizanci, a za brak Djevica, Jarac. Vage se slažu sa svojom vrstom (Vaga s Vagom), Strijelcem, Vodenjakom, Blizancima, neutralni su im Bik, Lav, Djevica, Ribe, nepovoljni su im Škorpion, Jarac, Ovan, Rak, A za dobar i sretan brak im najviše odgovaraju Blizanci i Vodenjaci.

Horoskopski znakovi objašnjavaju i neslaganja u ljubavi

Kolikogod je važno voditi računa o slaganju u ljubavi, važno je osvijestiti i neslaganja naravi, jer horoskopski znakovi objašnjavaju neslaganje u ljubavi. Škorpion se slaže sa Strijelcem, Ribama, Rakom, Vagom, neutralni su mu Ovan, Škorpion, Djevica, Jarac, nepovoljni su mu Vodenjak, Bik, Lav, a za brak im je najbolja Vaga ili Strijelac. Strijelci se slažu sa Ovnovima, Lavovima, vagama, Škorpionima, neutralan im je Bik, Rak, Strijelac, Vodenjak, nepovoljni su im Ribe, Blizanci, Djevice, Za brak Jarac i Škorpion.

Pitajte na tarot vizija, Jarci se slažu sa Ribama, Bikovima, Djevicama i sa svojom vrstom (Jarac s Jarcem), neutralni su mu Blizanci, Lav, Škorpion, Vodenjak, horoskopski znakovi Ovan, Vaga i Rak su mu nepovoljni, a za brak im najviše odgovaraju Jarac, Vodenjak i Strijelac. Vodenjaci se slažu s Blizancima, Vagama, Strijelcima, Vodenjacima, neutralni su im Ribe, Ovan, Rak, Djevica, Jarac, nepovoljni Bik, Lav, Škorpion, za brak Vaga. Ribe se slažu sa Bikovima, Škorpionima, Jarcima, Ribama, neutralni su im Lav, Vaga, nepovoljni Blizanci, Djevica, Strijelac, za brak, Ribe, Vodenjak i Ovan.

Tagovi:

Više članaka

Sunce u znakovima zodijaka

Sunce u znakovima zodijaka

Sunce u znakovima zodijaka je primarni astrološki znak koji Vas određuje prema trenutku gdje se Sunce nalazilo tijekom Vašeg rođenja. Sunce u znakovima zodijaka zapravo objašnjava

Kako očistiti mat kuhinju

Kako očistiti mat kuhinju

Pravilno čišćenje mat kuhinje ne mora biti opterećenje. Kako očistiti mat kuhinju na jednostavni način? Navedeni opći savjeti se mogu primijeniti na bilo kojoj kuhinji, neovisno o njenom materi

Što su tarot karte

Što su tarot karte

Kada se osjećate nesretno i težak vam je svaki trenutak u danu koji vašu sadašnjost čini nepodnošljivom, kada ste ljuti i ogorčeni svime iz vaše prošlosti, kada se z