Ljubav i veze

Kako znati da mu se sviđam

Kako znati da mu se sviđam

Kako znati da mu se sviđam i na što obratiti pozornost

Govor tijela jedan je od glavnih indikatora kroz koji možemo prepoznati sviđamo li se nekome. Ovo je način na koji često sasvim nesvjesno pokazujemo svoje osjećaje i zainteresiranost. Kako znati da mu se sviđam može se saznati upravo kroz praćenje takvih znakova. Ovo ne mora biti nikakva kompleksna vještina već je dovoljno raspoznavati određene znakove koji se često ponavljaju. Ako se nekome sviđate, on svoju afekciju prema vama može pokazati na različite načine jer ne postoji univerzalna metoda za flert koju svaki muškarac koristi. No na stranu sa samim ponašanjem i riječima, govor tijela je puno više univerzalan i može vam štošta reći o osjećajima koje gaji prema vama. U ovome tekstu ćemo vam objasniti na što bi sve trebali obratiti pozornost ako bi htjeli saznati točno kako znati da mu se sviđam. Neki znakovi se lako mogu prepoznati dok su drugi ponešto više suptilni i zahtijevaju da obratite više pozornosti na njih.

Kako znati da mu se sviđam kroz govor tijela

Žene su načelno u startu znatno bolje od muškaraca u čitanju govora ljudskog tijela. No čak iako smatrate da niste pretjerano perceptibilni u tom pogledu, postoje znakovi koje možete naučiti pa se onda samo trebate sjetiti obraćati pozornost na njih. Jedan od prvih znakova po kojemu možete raspoznati da se nekome sviđate je kroz obrve. Prilikom susreta s osobom koja im se sviđa, većina ljudi automatski blago podigne i spusti obrve kako bi im oči došle više do izričaja. Ovo se sve događa izrazito brzo ali ako uhvatite takvo ponašanje dok vas ugleda to je siguran znak ako želite otkriti kako znati da mu se sviđam. Uz pomicanje obrva često će mu se i blago razdvojiti usne pri pogledu na vas što je još jedan znak iskazivanja privlačnosti. Kako znati da mu se sviđam može se i kroz druge govore tijela kao što je držanje stava sa ispruženim prsima uz koji se pokušava prikazati u najboljem mogućem svjetlu.

Kako znati da mu se sviđam kroz drugo ponašanje

Osim kroz govor tijela, kako znati da mu se sviđam može se vidjeti i kroz način na koji se ponaša kada je uz vas. Muškarac koji je za vas zainteresiran će pokušati provoditi čim je moguće više vremena u vašoj blizini. Često će se smiješiti i davat će vam komplimente, a ako bude prilike neće mu biti problem ni napraviti klauna od sebe kako bi vas nasmijao. Ako napravi nešto za što smatra da će vas zabaviti dok ste u društvu, pogled će mu odmah skočiti prema vama da vidi jeste li imali pozitivnu reakciju. Kako znati da mu se sviđam ovisit će od muškarca do muškarca ali neke od pojedinosti na koje smo vas uputili su česte kod gotovo svih muškaraca. U vašem prisustvu će vjerojatno češće poravnavati kravatu ili čarape ili će pokušati održati kontakt s očima dulje nego je potrebno. Neće se odmaknuti ako se slučajno dodirnete, a lako može doći i do crvenila u obrazima radi efekta koji ostavljate na njega.

Tagovi:

Više članaka

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana jedan je od najdubljih emotivnih izazova s kojim se mnogi od nas suočavaju u životu. Ovaj bolan emotivni iskustvo uslijed neuzvraćenih osjećaja može izazvati d