Ljubav i veze

Kako znati da me voli

Kako znati da me voli

Kako znati da me voli, djela ne riječi

Kako znati da li me on voli, kako znati da li me ona voli, nebitno o spolu ovo je pitanje koje se svatko od nas zapitao. Nije uvijek dovoljno čuti riječi „volim te“, osobito ne u današnjim vremenima kada se te dvije riječi govore iz razno raznih razloga. Iza riječi „volim te“ trebaju postajati stvari koje podupiru rečeno. Kako znati da me voli bez “volim te”? Čuli ste sigurno onu staru poslovicu „djela ne riječi“ i ljubav je savršen primjer gdje ova poslovica može oživjeti u punom sjaju. Puno je načina da znate da vas partner voli ili ne, to možete znati po tome što radi oko i uz vas. Bitno je uvjeriti se da nečiji postupci odgovaraju njihovim riječima. On ili ona će reći da vas voli kroz stvari koje rade svakodnevno, tako da obratite pažnju na sitnice koje čine kasnije velike stvari. Kako znati da me voli se razlikuje kod nje i njega, a vidjet ćemo i kako.

Kako znati da me voli, kako znati da me on voli

Muškarci svoju ljubav najčešće pokazuju kroz podršku, on podržava vaše snove i želi biti dio njih, trudi se u ohrabrivanju vas na putu do vašeg cilja. On vas sluša, mnoge žene misle kako muškarci ne slušaju što žene pričaju, ali istina je ta ako vas on voli on ne samo da sluša nego i upija što ste rekle. Naklonost je veliki znak da vas voli, neočekivan poljubac ili držanje za ruke. Radi male sitnice za vas poput kupi vam omiljenu čokoladu kada ide u dućan, općenito je ljubazan i pita vas da li nešto trebate. Nakon poljupca vam uputi osmijeh, poljubac je sam po sebi intiman, a ako vam uputi osmijeh nakon onda možete znati da ga je upravo sitnica poput poljupca razveselila jer vas voli. Drži vas za ruku u javnosti i tu i tamo vam uputi poljubac u ruku, ovdje vam pokazuje da ga nije briga tko što misli, on vas voli i to želi pokazati svima a primarno vama. Šalje vam prvi poruke kada niste skupa, kada muškarac odvoji vrijeme da bih vam se javio onda znate da ste mu na pameti. U razgovoru s vama će naglašavati trenutke koji su mu bili savršeni s vama, muškarci kao i žene pamte lijepe trenutke. Darove koje vam poklanja su uvijek povezni s nečim što volite, što se nadovezuje s onime što smo naveli da muškarci slušaju što pričate, kako znati da me voli je na ovom primjeru možda najviše primijećen. Trudi se da vam uljepša dan kada se ne osjećate najbolje, bilo da je to porukom ili uživo uvijek će vam dati do znanja da je ovdje i pokušati vas nasmijati. Pita vas za savjet, bitno mu je vaše mišljenje jer razmišlja o tome da nije samo on u tome. Kako znati da me voli kod njega je fokusirano na male znakove pažnje koji se daju primijetiti pored riječi „volim te“.

Kako znati da me voli, kako znati da me ona voli

Kako znati da me voli se razlikuje kod njega i kod nje, evo kako će vam ona dati do znanja da vas voli bez riječi. Ona se brine za vas i vašu dobrobit, često će vas pitati kako ste i uvijek vam reći da je tu kada ju trebate. Pokazuje interes za vaše hobije i vaš osobni život, želi biti dio vašeg života. Uvijek će odvojiti vrijeme za vas, vi ste njoj primarna osoba i uvijek će naći vremena i načina za biti s vama. Priznati će vam kako joj nedostajete već nakon par dana što se niste vidjeli, to je znak da voli provoditi vrijeme s vama. Vodi brigu o vama i vašem odnosu, curama je jako bitno da znaju da ste uvijek zadovoljni i uvijek će težiti tome da odnos bude savršen. Ona je vaša najveća podrška, bez obzira što želite ona je tu da vam bude potpora i pomogne vam dobiti što želite. Pred drugima uvijek priča najbolje o vama. Trudi se nasmijati vas, bilo da je riječ o škakljanju ili šali ona voli vidjeti vaš osmijeh kao znak zadovoljstva. Govori vam kako ste pored njenog partnera i njen najbolji prijatelj, to znači da vam vjeruje u potpunosti. Kako znati da me voli je kod nje fokusirano na izravnost. Žene nikad ne gube vrijeme ako im se muškarac sviđa i ako ga vole, dapače novija istraživanja su dokazala da iako su muškarci emocionalniji od žena, da su žene upravo te koje u većini slučajeva kažu „volim te“ prvo.

Tagovi:

Više članaka

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana jedan je od najdubljih emotivnih izazova s kojim se mnogi od nas suočavaju u životu. Ovaj bolan emotivni iskustvo uslijed neuzvraćenih osjećaja može izazvati d