Ljubav i veze

Kako zaprositi curu

Kako zaprositi curu

Kako zaprositi curu, da ili ne

Kako zaprositi curu, da li je ovo pravo vrijeme za veliko pitanje, što mogu očekivati i razna druga pitanja su sasvim normalna kada se odlučujete na ovako veliki i važan korak iz veze. Prosidba je san svake djevojke i jedno među većim iznenađenjima u njihovim životima. Odlučili ste postaviti to važno pitanje a nervozni ste i ne znate na koji način to izvesti a ne ispasti nervozni i pod stresom? Budite svoji, na kraju to je ipak nervoza od sreće i iščekivanja. Kako zaprositi curu možete upisati u Google i dobit pretragu romantičnih ideja koje su već napravljene i odigrane. Najbolje bi bilo da sami izmislite nešto, npr. Razmislite o trenucima i mjestima koji znače vama i vašoj budućoj mladi i krenite od tud. Probajte si čak i zamisliti obrnuti scenarij recimo da vas djevojka ide zaprositi, što bi ste očekivali i željeli od tog iskustva i krenite u razmišljanje i realizaciju korak po korak.

Kako zaprositi curu, kreativno i nezaboravno

Prosidba je jedna od onih stvari koje želite pamtiti cijeli život, ipak je to jedan korak bliže da dečko postane muškarac a djevojka žena. Kako zaprositi curu i što cure očekuju od prosidbe? Romantiku, i vaš odlučan stav s osmijehom. U prvom trenutku šoka radi samog pitanja većina cura neće ni primijetiti što se sve događa oko nje, zato je bitno da je faktor iznenađenja što veći. Prosidbu možete napraviti intimnom tako da ste prisutni samo vi i vaša cura, ili možete to napraviti uz prisustvo drugih npr. Uže obitelji i prijatelja. Odluka je na vama jer vi najbolje znate što oboje volite. Uz pitanje kako zaprositi curu sigurno se i pitate i koji dan je najbolji za prosidbu? Pomalo je klišej što se većina prosidbi odvija na recimo Božić ili rođendan djevojaka, budite originalni i odaberite datum za koji i i vaša cura znate što znači, npr. Dan kad ste se prvi put poljubili ili rekli si međusobno da se volite. No i dalje stoji pitanje gdje zaprositi curu? Također bi bilo lijepo recimo da to napravite negdje na nekom mjestu koje vama nešto znači, npr. Odvedite ju na mjesto gdje ste prvi put gledali zvijezde zagrljeni, i krenite sa opisom kako se sjećate prvog puta kada ste tu bili i kako tada niste mogli ni pomisliti da će doći do ovog trenutka, i zaim izvadite prsten. Romantično, jednostavno, kreativno i vama nezaboravno. Prosidbe se u zadnje vrijeme snimaju kao i vjenčanja, i iako je to lijep trenutak, neka intimnost nestaje s prisustvom skrivenog fotografa. Mnogi u proces prosidbe zovu prijatelje i obitelj kako bi odmah podijelili taj trenutak s vama. Bilo što da odlučite, na vama je. Najbolje poznajete sebe i vašu curu.

Kako zaprositi curu, primjeri

Navesti ćemo vam par primjera koji vam možda mogu pomoći i olakšati odgovor na pitanje kako zaprositi curu. Klasika je uvijek nešto što prolazi, u bilo kojem trenutku i bilo gdje možete kleknuti uz vašu curu i uz par lijepih riječi, možda napisanih riječi, upitati veliko pitanje. Kada smo kod napisanih riječi, možete isto tako bilo gdje izvaditi papirić, primiti vašu curu za ruku i pročitati joj napisano, na kraju čitanja joj poljubite ruku i izvucite prsten iz vašeg džepa. Naveli smo već vaše jedinstveno mjesto kao primjer, odvedite curu na mjesto koje vama znači i krenite lagano u prepričavanje vaših osjećaja od toga dana do danas kada ju tražite njenu ruku. Ako primjerice živite skupa i imate psa, možete kod ogrlice psa staviti prsten i poruku s upitom i reći vašoj curi da pozove psa. Naručite hranu izvana i skupa se stisnite pod dekicom dok gledate jedan od vaših omiljenijih filmova, samo odjednom upitajte pitanje i pokažite prsten. Mogli bi nabrajati razne primjere u nedogled, ono što znamo je da odgovor kako zaprositi curu leži unutar vas samih, samo je potrebno potražiti dobar način za realizaciju.

Tagovi:

Više članaka

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana jedan je od najdubljih emotivnih izazova s kojim se mnogi od nas suočavaju u životu. Ovaj bolan emotivni iskustvo uslijed neuzvraćenih osjećaja može izazvati d