Tech

Kako vratiti izbrisane poruke

Kako vratiti izbrisane poruke

Kako vratiti izbrisane poruke na WhatsApp-u

Jeste li ikada slučajno izbrisali poruke na WhatsApp-u i odmah požalili? Pitate se kako vratiti izbrisane poruke na WhatsApp-u? Prije nego pojasnimo korake kako ćete vratiti izbrisane poruke, morate imati na umu da poruke možete vratiti samo ako je na WhatsApp-u bila uključena opcija sigurnosne kopije. To znači da ako nikada niste napravili sigurnosnu kopiju, nećete moći vratiti izbrisane poruke. Izbrisane poruke na WhatsApp-u možete vratiti na nekoliko načina od kojih će dva biti objašnjena dalje u tekstu.

Jedan od tih načina, koji će vam dati odgovor kako vratiti izbrisane poruke na WhatsApp-u, je putem sigurnosne kopije u iCloudu. Koristeći ovaj način prvo što trebate napraviti je deinstalirati WhatsApp sa svog pametnog mobitela. Zatim ga ponovno instalirajte i postavite ga sa svojim mobilnim brojem. Jednom kada se aplikacija instalira, dobit ćete upit da li želite vratiti poruke iz sigurnosne kopije u iCloudu. Kliknite na „Vrati“. Drugi način uključuje vraćanje poruka uz pomoć lokalne sigurnosne kopije na vašem mobitelu. Odite na Upravitelj datoteka na mobitelu i otvorite mapu WhatsApp bazu podataka.

Mapa baza podataka sadrži sve sigurnosne kopije datoteka WhatsApp-a koje su lokalno pohranjene na vašem mobitelu. Provjerite da li postoji datoteka sa sigurnosnom kopijom poruka. Zatim deinstalirajte i ponovno instalirajte WhatsApp. Na pitanje da li želite vratiti poruke iz lokalne sigurnosne kopije odgovorite potvrdno i na taj ćete način vratiti izbrisane poruke.

Kako vratiti izbrisane poruke na mobitelu

Ukoliko ste izbrisali poruke na svom mobitelu slučajno ili namjerno i sada ih želite vratiti, ne brinite postoji način kako vratiti izbrisane poruke na mobitelu. Iako taj način ne garantira vraćanje poruka, što ga brže isprobate, to će vaše šanse da vratite izbrisane poruke biti veće. Prvo što trebate napravit je staviti svoj mobitel u zrakoplovni način rada. Iako su izbrisane, poruke nisu odmah uklonjene sa vašeg mobitela. Vaš mobitel označava poruke kao neaktivne sve dok se ne stvore nove poruke, koji će na kraju trajno izbrisati već izbrisane poruke. Prebacivanje u zrakoplovni način rada spriječit će stvaranje novih poruka. D

rugo što trebate napraviti je otići na Google račun i vidjeti kada je napravljena sigurnosna kopija vašeg SMS-a. To ćete provjeriti tako da u svom Google računu odete na izbornik i odaberete postavke. U postavkama kliknite na Google Backup u kojem ćete vidjeti, u slučaju da je napravljena sigurnosna kopija, njegovo ime. Odaberite naziv uređaja i trebali biste vidjeti SMS poruke s vremenskom oznakom koja pokazuje kada je izvršena zadnja sigurnosna kopija. Poželjno je da sigurnosna kopija bude od prije brisanja poruka.

Zadnji korak koji morate napraviti je vraćanje mobitela na tvorničke postavke i nakon toga možete vratiti poruke iz zadnje sigurnosne kopije. Nakon što pročitate ovaj tekst znati ćete kako vratiti izbrisane poruke na mobitelu.

Kako vratiti izbrisane poruke na Facebook-u

Izbrisali ste poruke na Facebook-u koje su vam vrlo dragocjene? Ne paničarite! Postoje načini kako vratiti izbrisane poruke na Facebook-u. Dobra je stvar što Facebook pohranjuje sve vaše izbrisane poruke do 90 dana. Ako pokušate oporaviti poruke nakon isteka navedenog vremena, šanse su vam poprilično male.

Prvi korak prilikom vraćanja izbrisanih poruka na Facebook-u se odnosi na samu prijavu na Facebook svojim Facebook računom. Nakon što se prijavite otiđite na Postavke. U općenitim postavkama računa kliknite na opciju „Vaše Facebook informacije“. U trećem koraku kliknite na opciju „Preuzmi svoje podatke“. Provjerite podatke koje želite preuzeti, uključite svoje poruke i kliknite na „Stvori datoteku“. Nakon obrade datoteka, kliknite na opciju „Preuzmi“ kako biste obnovili izbrisane poruke.

Ako vam ovaj način nije bio koristan, uvijek možete probati sa aplikacijom dizajniranom za rješavanje problema kako vratiti izbrisane poruke na Facebook-u. Navedena aplikacija je Stellar Dana Recovery. Instalirajte aplikaciju na svoj mobitel i dopustite joj da skenira sve vaše izbrisane poruke i na taj vam način pomogne u odabiru poruka koje želite vratiti. Kada odaberete poruke koje želite vratiti jednostavno ih preuzmite u PDF formatu.

Tagovi:

Više članaka

Kako promjeniti vpn adresu

Kako promjeniti vpn adresu

Virtualna privatna mreža (VPN) omogućuje korisnicima da se povežu s internetom putem sigurne i privatne veze. VPN adresa je jedinstvena adresa koju koristi VPN poslužitelj kako bi se povezao s interne

Kako koristiti Instagram Analytics

Kako koristiti Instagram Analytics

Svaka društvena mreža daje svojim korisnicima besplatan alat kojim mogu pratiti i analizirati podatke u svrhu poboljšanja marketinške ponude. Statistike govore da na dnevnoj bazi

Što radi PPC stručnjak?

Što radi PPC stručnjak?

Kvalitetno online reklamiranje se odlikuje dobrim kreatorskim rješenjima koja će vas ili vaše proizvode i usluge prikazati zanimljivima, vidljivima i široko dostupnima. PPC market