Anti-cellulite vacuum device - uklonite celulit kod kuće

Proizvod djeluje trostruko: na ljepotu, opuštanje i dobrobit organizma.

  • funkcionalan
  • lak za korištenje
  • učinkovit
  • pomaže u uklanjanju lipida i masti
  • možete se koristiti kao masažer jer ima izmjenjive glave

Ljubav i veze

Kako se riješiti strija

Kako se riješiti strija

Kako se riješiti strija, što su strije

Strije su pojava koja se događa većini žena i kod nekih muškaraca. Što su strije i kako se riješiti strija? Strije su pojava na koži u obliku paralelnih pruga na površini kože, uglavnom su tanke i duge i razlikuju se po teksturi i boji od normalne kože. Strije nisu nešto što svatko dobiva, da li ćemo ih dobiti ovisi o tipu kože koji imamo. Ako imate puno kolagena koji je protein u koži, manje je vjerojatno da ćete ih dobiti. Ovisno o boji kože strije će također biti različite boje, ali najčešće su crvenkaste i ljubičaste. Kada pređete prstima preko strija osjetit ćete vjerojatno blage neravnine, udubljenja. Ponekad, osobito kada se znojimo strije mogu svrbjeti i boljeti. Strije obično znaju postati manje uočljive tokom vremena i nestanu, ali to može trajati godinama. Prve strije pojavljuju se već u tinejdžerskoj dobi kada usred razvoja koža dolazi do „pucanja“ i upravo radi manjka kolagena dolazi do pojave strija. Kako se riješiti strija i gdje se one najčešće pojavljuju?

Kako se riješiti strija, gdje se najčešće pojavljuju

U pravilu strije se mogu pojaviti bilo gdje na koži na tijelu, no neka od najčešćih mjesta su trbuh, grudi, bedra i stražnjica. Kod osoba koje se bave bodybuildingom nekad se pojavljuju na ramenima. Kod muškaraca na leđima. Tko najčešće dobiva i kao se riješiti strija? Žene su ipak one koje spadaju u veću populaciju što se tiče strija, i to osobito žene sa svjetlijom kožom, trudnice, žene s prekomjernom kilažom itd. Strije nastaju usred smanjenja elastičnosti naše kože, kada dolazi do naglog istezanja kože. Strije su u biti oštećenje vezivnog tkiva i javljaju se kao vrsta ožiljaka koja s vremenom može u potpunosti izblijediti. Strije nastaju i radi hormonskim promjena u našoj koži, mogu nastati i kao genetske predispozicije. Ako ste jedni od onih sretnica koje nemaju strije, moguće je da ćete ih dobiti za vrijeme trudnoće. Kao što smo naveli prve strije pojavljuju se u tinejdžerskoj dobi radi naglog rasta i razvijanja. Također se mogu pojaviti ako drastično dobimo ili izgubimo na kilaži. No, kako se riješiti strija nakon što ih dobimo? U ponudi su prirodni načini ili tretmani raznim laserima u klinikama kao i razne kreme. Da li išta od toga dovodi do rezultata kako se riješiti strija? Odgovor je da, samo je potrebno određeno vrijeme.

Kako se riješiti strija, prirodni načini uklanjanja strija

Na strije je najlakše utjecati kada su još relativno nova pojava na koži, a to znači kada su u crvenoj ili ljubičastoj boji. Iako su strije sasvim normalna i prirodna pojava, mnogim ženama pretstavljaju problem. Kako se riješiti strija prirodnim putem? Bjelanjci jaja se često koriste kako prirodni način za rješavanje strija, umutite dva bjelanjaka i nanesite deblji sloj na područje strija, pustite da se osuši i zatim isperite vodom. Ponavljajte ovaj način barem dva tjedna za rezultate. Ricinusovo ulje se koristi općenito u problemima s kožom pa ne iznenađuje da se koristi i u borbi protiv strija, umasirajte na područje strija deblji sloj ulja i masirajte 10 minuta, zatim omotajte područje s pamučnom tkaninom i grijte područje 30 minuta s toplom vodomastukom za grijanje, prvi rezultati bi trebali biti vidljivi za mjesec dana. Limunov sok je poznat po tome što uklanja akne i ožiljke, utrljajte limunov sok na mjesto strija kružnim pokretima i čekajte 10 minuta prije nego isperete područje s toplom vodom. Isti postupci se mogu primijeniti s maslinovim uljem li aloe vera kremom. Pored primjene navedenih proizvoda, jako je bitna konzumacija vode i redovno hidratiziranje organizma, jer voda pomaže u detoksikaciji i vrća koži gipkost i elastičnost. Kako se riješiti strija na druge načine? Uz tretmane lasera koji se nude u raznim klinikama, postoje i razne kreme.

Tagovi:

Anti-cellulite vacuum device - uklonite celulit kod kuće

Proizvod djeluje trostruko: na ljepotu, opuštanje i dobrobit organizma.

  • funkcionalan
  • lak za korištenje
  • učinkovit
  • pomaže u uklanjanju lipida i masti
  • možete se koristiti kao masažer jer ima izmjenjive glave

Više članaka

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana jedan je od najdubljih emotivnih izazova s kojim se mnogi od nas suočavaju u životu. Ovaj bolan emotivni iskustvo uslijed neuzvraćenih osjećaja može izazvati d