Ljubav i veze

Kako se ljubiti s jezikom

Kako se ljubiti s jezikom

Kako se ljubiti s jezikom, od poljupca do jezika

Kako otkriti nove tehnike ljubljenja? Stvar je u praksi i samouvjerenosti. Ljubljenje je relativno lagana i jednostavna stvar, samo prislonite svoje usne uz usne partnera i igrate se u istraživanju međusobnih usana, no što kada to ljubljenje želite podići na neku razinu iznad? Kako se ljubiti s jezikom i što točno raditi s jezikom je pitanje koje je gotovo sve nas mučilo jednom u životu. Svi se sigurno i sjećamo onog trenutka kada nam se prvi put dogodio takozvani francuski poljubac i kada nismo znali što i kako s jezikom. Zapravo nema ništa gore od loše izvedenog, mokrog i slinavog poljupca. Znati kako se ljubiti s jezikom je važna stvar ako želite da netko uživa u vašim poljupcima. Moguće je izbjeći jezik dok se ljubite, ali ljubljenje s jezikom dodaje novu razinu intimnosti koju vjerujem želite iskusiti s svojim partnerom. Različiti poljupci, sa ili bez jezika vas mogu učiniti manje dosadnima.

Kako se ljubiti s jezikom, tehnike

Do francuskog poljupca uvijek dolazi inicijativom jedne strane. Kako provjeriti da li je recimo vaša simpatija ili partner spreman na jezik? Tijekom ljubljenja jezikom lagano dotaknete usne, ako se usne vaše simpatije ili partnera otvore znači da su spremni prihvatiti igru jezicima, ako ne onda još nije vrijeme za eksperimentiranje. Kada dođe do trenutka da dobijete zeleno svijetlo s ljubljenjem jezika bilo bi poželjno da znate kako se ljubiti s jezikom, imajte na pameti da ljubljenje s jezikom nije utrka, ljubite se polako i u kružnim pokretima i nikako nemojte jezik gurati duboko u usta. Nakon polako usvojenih kružnih pokreta jezikom, možete probati pisati abecedu jezikom kako vaš jezik ne bi uvijek radio jednake pokrete pri ljubljenju. Kako se ljubiti s jezikom nije samo tehnika koja se primjenjuje na ljubljenje. Probajte malo istraživati tijelo svoje simpatije ili partnera s jezikom. Prođite npr po ušnoj resici simpatije ili partnera s svojim jezikom, za dodatak možete lagano i gricnut uho. Znate onu zavodničku tehniku gdje prolazite jezikom po vlastitim usnama? Pokažite svojoj simpatiji ili partneru na taj način da ga želite.

Kako se ljubiti s jezikom, intimnost

Francuski poljubac ili ljubljenje jezikom se uvijek povezivalo sa velikom intimnošću među partnerima, poljubac koji često dovodi do intimnog provoda, tako da mnogi od nas su naučili kako se ljubiti s jezikom upravo na taj način. Pri tome naravno da želimo da takva vrsta poljupca bude što senzualnija i bez nereda jer može lako pokvariti nastalo raspoloženje. Kako se ljubiti s jezikom nije neko znanje, ali potrebno je nešto prakse da bi se usavršilo. Dođite svojoj simpatiji ili partneru i povucite ga k sebi i prakticirajte, smijte se i uživajte u procesu senzualnosti koje ovaj poljubac nudi. Usavršavanje ove tehnike ljubljenja ovisi o vama, koliko često se planirate ljubiti i provocirati na ovakav način, bez obzira na to imajte na pameti barem osnove a to je ne gurat jezik duboko i kružni pokreti i trebali bi ste biti u redu. Također nemojte zaboraviti napraviti male pauze tokom ljubljenja radi sline koja vam se nakuplja u ustima. Iako nekad to može biti seksi ovisno o situaciji, većinu puta nije.

Tagovi:

Više članaka

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana jedan je od najdubljih emotivnih izazova s kojim se mnogi od nas suočavaju u životu. Ovaj bolan emotivni iskustvo uslijed neuzvraćenih osjećaja može izazvati d