Zanimljivosti

Kako saznati svoj sretni broj

Kako saznati svoj sretni broj

Sretni broj često je prisutan u svakodnevnom životu

Kada postavite pitanje osobi koji joj je najdraži broj, većina njih će reći barem jedan broj. Taj najdraži broj kod osoba može biti broj koji se često ponavlja u njihovom životu ili je vezan uz određene situacije pa ga stoga i smatraju sretnim brojem. Ljudi često odaberu neki broj koji smatraju sretnim zato jer uz njega vežu dobre stvari koje im se događaju u životu ili se jednostavno često ponavlja u nekim situacijama. Taj broj ponekad zbilja može predstavljati sretni broj, no u nekim situacijama ne mora biti. Kako saznati svoj sretni broj moguće je na mnoge načine te je internet prepun savjeta kako doći do njega. No često se te upute razlikuju te ovisno o tome koji se savjeti prate, rezultati mogu biti drugačiji s obzirom na to čije se savjete prati. Iz tog je razloga dobro konzultirati se s tarot majstorima kao što su zara tarot majstori jer oni svi koriste jednake metode.

Sretni broj može se razlikovati s obzirom na metode određivanja

Ovisno o tome koga se pita i čije se upute slijedi, sretni broj može biti rezultat podataka kao što je vaše puno ime i prezime, datuma rođenja ili neke kombinacije toga. Kada se koristi puno ime i prezime, koje često uključuje i srednje ili krsno ime, tada se mora napraviti tablica u koju se unosi vrijednost slova iz imena. Svako slovo ima svoj broj te se zbrajanjem njih dobiva broj koji neki tumače kao sretni broj. Drugi način dobivanja sretnog broja je putem datuma rođenja te se tada zbrajaju brojke iz datuma rođenja, dok je kod nekih potrebno i korištenje znamenki iz sata rođenja. Kada se na taj način pristupa potrazi sretnog broja, rezultati mogu poprilično varirati te je teško znati koji je nečiji stvarni sretan broj. Iz tog razloga postoje majstori iz područja ezoterije i alternative kao što su tumači tarota, numerolozi te astrolozi koje je dobro kontaktirati kako bi bili sigurni da ćete dobiti broj koji se smatra sretnim.

Sretni broj otkrivaju majstori iz područja ezoterije i alternative

Sretni broj koji vam kaže tarot majstor, numerolog ili astrolog podudarati će se jer su to provjerene metode uz pomoć kojih se dolazi do rezultata. Iako na to ne gledamo nužno tako, no brojevi imaju neku svoju energiju te isto tako mogu opisivati pojedinca. Broj koji dobijete od navedenih majstora iz područja ezoterije mogu se koristiti u tumačenje vašeg karaktera, no isto tako mogu opisati osobnost pojedinca, kao i zašto se neke stvari češće događaju nego drugima. Sretni broj također se može u nekim situacijama koristiti i u svrhe igara na sreću jer povezanost s određenim brojevima može privući sreću pa se tako iz sretnog broja iščitavaju i neki drugi brojevi koji su međusobno povezani. Također, preko sretnog broja moguće je dobiti savjete kada raditi neke stvari, koji su dani bolji za planiranje nekih radnji ili jednostavno mogu pomoći prilikom donošenja raznih odluka koje mogu biti povezane s određenim energijama.

Tagovi:

Više članaka