Ljubav i veze

Kako pronaći dečka

Kako pronaći dečka

Kako pronaći dečka, moderna vremena

Iako su nam moderna vremena pomogla u mnogo toga kao primjerice informacije su nam dostupne od 0-24 na dlanu ruke s mobitelom koji ima 4 kamere, toliko su nas i malo unazadila. Naravno, razvojem tehnologije razvile su se i razne aplikacije i sve je postalo jednostavno, no da li je? Danas preko raznih aplikacija možemo sve pa čak i na pitanje kako pronaći dečka aplikacije imaju odgovor, skinite dating aplikaciju poput Tindera, Badooa i samo listajte dok ne pronađete nekoga tko vam odgovara, jednostavno ne? Pitajte većinu parova danas kako su se upoznali i dobar dio njih će vam dati odgovor preko društvenih mreža ili dating aplikacija. Ne kažemo da je ovo loš način upoznavanja dečka ili cure, no smatramo u jednu ruku da je ubilo romantiku upoznavanja osobe vani na recimo koncertu ili nekom drugom događaju. Kako pronaći dečka ovisi od djevojke do djevojke i koliko je vremena voljna odvojiti za taj cilj.

Kako pronaći dečka, osnovni primjeri svakodnevnog života

Postoje neki mali trikovi u osnovnim primjerima kako pronaći dečka. Cure će se najviše povjeriti svojoj najboljoj prijateljici, tako da su najbolji prijatelji upravo oni koji vas nabolje poznaju. Nemojte se ustručavati pitati prijatelje da li možda imaju kakvog dečka za vas. Dogodit će se nekad da ugledate privlačnog dečka u npr javnom prijevozu i sviđa vam se ali nemate hrabrosti priči mu, recite samoj sebi „mogu ja to“ i priđite otvoreno, hrabrost je vrlina koju muškarci primjećuju. Vaš pogled i osmijeh može biti znak da želite poznanstvo, uputite ih dečku koji vam se sviđa i vjerujte djeluje. Nemojte se bojati flertovanja, flert je oduvijek bio direktni način govora kako nam se netko sviđa. Odlazite na kave ili ručak same, scene poput „dali je ovo mjesto zauzeto“ nisu rezervirane samo za romantične filmove. Kada ste s društvom vani i ako vam se neki dečko svidi budite pored njega, slušajte što priča i nemojte se bojati uletjeti u razgovor. Scene koje su također rezervirane za filmove su recimo kada muškarac šalje piće ženi, napravite kontru, vi kao cura pošaljite piće dečku koji vam se svidi. Ono najbitnije, ako recimo već imate neku simpatiju skupite hrabrost priči mu, na staromodni način napišite broj vašeg mobitela na papirić i dajte mu ga. Zapamtite dečki također poput cura cijene sitnice i hrabrost kada im se pristupa, tako da ne gubite vrijeme, kako pronaći dečka samo zahtjeva malo hrabrosti i možda ludosti.

Kako pronaći dečka, znaj što želiš

Upoznavanje dečka se može dogoditi bilo kad i bilo gdje, no gradnja veze i kasnije ljubav je nešto drugo. Kao cura bitno je da budeš sigurna u sebe i da to pokažeš vanjskom svijetu, na taj način ćeš možda neočekivano privući dečka koji će cijeniti tu vrlinu. Nemoj se žuriti u tome kako pronaći dečka, sve se uvijek dogodi baš onda kad se treba dogoditi. Živi svoj život i uživaj u njemu makar si solo, no budi otvorena za nova iskustva i poznanstva. Želiš pronaći dečka? Budi spremna posvetiti se tome, osobito ko želiš nešto pomalo drugačije. Upoznavanje istomišljenika je općenito proces. Bilo da vjeruješ u onu „suprotnosti se privlače“ ili vjeruješ da se sličnosti privlače, za sve je potrebno vrijeme Koji je najbolji savjet koji možemo dati za kako pronaći dečka? Iskreno, pustite da se jednostavno dogodi, ljudi kažu da se ljubav dogodi kada najmanje očekuješ, ima nešto u tome.

Tagovi:

Više članaka

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana jedan je od najdubljih emotivnih izazova s kojim se mnogi od nas suočavaju u životu. Ovaj bolan emotivni iskustvo uslijed neuzvraćenih osjećaja može izazvati d