Financije

Kako prebaciti novac sa jednog računa na drugi

Kako prebaciti novac sa jednog računa na drugi

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:46
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako prebaciti novac sa jednog računa na drugi putem Internet bankarstva

Život u informatičkom svijetu koji je svima iz temelja promijenio sve aspekte postojanja je napravio revoluciju i u svijetu novca i transakcija, pa je internet bankarstvo omogućilo da svoj osobni platni promet možete obavljati sa svog računala, da ni ne izađete iz kuće, a iste opcije vam omogućuju i pametni mobiteli. Kako prebaciti novac sa jednog računa na drugi preko interneta je tako postalo skoro pa samo retoričko pitanje. Odgovor znaju svi koji se već koriste internet bankarstvom. Kada se ulogirate na svoje račune, brzo ćete uočiti opciju “prijenos novca”, otvorite je, unesite podatke o primatelju, provjerite je i dovršite prijenos, novac odmah sjeda na račun vašeg primatelja. Mobilno bankarstvo vam omogućuje da istu operaciju možete izvesti i sa svog pametnog telefona, ma gdje se u tom trenutku nalazili. Kako prebaciti novac sa jednog računa na drugi, je dakle posve jasno, samo se trebate informirati o tome koliku proviziju uzima banka vlasnika računa na koji ste prebacili novac.

Kako prebaciti novac sa jednog računa na drugi u poslovnici banke

Ako se radi o međunarodnim transferima novca, možda je najmudrije obaviti to direktno u poslovnici banke, jer takvi transferi običnim građanima mogu biti prilično komplicirani. Kako prebaciti novac sa jednog računa na drugi, kada to činite na račun neke banke u nekoj drugoj državi, morate biti jako skoncentrirani i ne griješiti u ispunjavanju naloga za prijenos, a ako vam je to ipak prekomplicirano, otiđite u poslovnicu svoje banke gdje ćete transfer obaviti čisto i brzo, a usput ćete saznati i sve uvjete tog transfera, koliki je limit novca koji možete tako prebacivati s računa na neki račun u drugoj državi, koliko transfera smijete napraviti u jednom danu, visinu provizije za taj prijenos te kada vlasnik računa može očekivati prenesena sredstva na svom računu. Kako prebaciti novac sa jednog računa na drugi u međunarodnim prijenosima može stvarno biti enigma za nekog tko se ne snalazi dobro u bankarskim uslugama te vrste, pa je bolje da to za vas odrade profesionalni bankari.

Kako prebaciti novac sa jednog računa na drugi SMS-om

Skoro svi vlasnici pametnih telefona mogu preuzeti aplikaciju za osobni platni promet mobitelom, s tim da izaberu aplikaciju koja omogućuje i prijenos novca sa računa na račun. Sustav koji omogućuje prijenos novca sa računa na račun mobitelom, odnosno SMS-om je baziran na ideji da je broj vašeg mobitela vaš bankovni račun, koji kao posebnu uslugu, prije toga morate ugovoriti sa svojom bankom. Ovakav ugovor s bankom vam omogućuje prijenos novca na račun prijatelja koji koristi istu bankarsku uslugu, a svi podaci se nalaze u jedinstvenom registru u Fini. Kako prebaciti novac sa jednog računa na drugi, jednostavnim SMS-om, ne morate ni znati broj računa svog prijatelja. Važno je napomenuti da jedan broj mobitela može biti vezan na samo jedan bankovni račun. Umjetna inteligencija vrtoglavom brzinom mijenja živote ljudi. Kako prebaciti novac sa jednog računa na drugi, to su nekada, ne tako davno za nas činili samo bankarski službenici, sada to rade čak i pametni telefoni, a tko zna što nas čeka sutra u mobilnom bankarstvu.

Tagovi:

Više članaka

Kako odabrati pouzdanog davatelja online kredita

Kako odabrati pouzdanog davatelja online kredita

Kod odabira pouzdanog davatelja online kredita, jedan od ključnih aspekata je provjera legitimnosti i sigurnosti same financijske institucije. Kako odabrati pouzdanog davatelja online kredita započinj

Financijska stabilnost i nadzor banaka

Financijska stabilnost i nadzor banaka

Osnovni principi financijske stabilnosti i nadzora banaka leže u uspostavi i održavanju sigurnog financijskog sustava, koji je otporan na potrese i koji doprinosi stabilnom ekonomskom rastu i razvoju.