Financije

Kako izbjeći alimentaciju

Kako izbjeći alimentaciju

Zatražite kreditKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako izbjeći alimentaciju, najčešći način

Mnogi ogorčeni očevi nakon propasti braka ili veze, kao i mnogi muškarci kojima je natovareno očinstvo podvalom ne žele ni čuti za alimentaciju, iako ima žena koje su izgubile skrbništvo nad djecom i dosuđena im alimentacija koju nikako ne žele plaćati. Kako izbjeći alimentaciju, ti ljudi domišljato pronalaze razne načine. Najrašireniji način je davanje otkaza na poslu, prijava na burzu nezaposlenih i tvrdnja da ste osoba bez redovnih primanja. Ali oprez, ako su vam roditelji živi i imaju redovna primanja, vašu dosuđenu alimentaciju će morati plaćati oni, tako je po novom Obiteljskom zakonu. Ako imate neku imovinu uknjiženu na sebe, naplata alimentacije se se može prisilno naplatiti iz te imovine. Kako izbjeći alimentaciju, najčešći način jest otkaz na poslu, ali pazite da vaše dugovanje ne bude preneseno na vaše roditelje i njihova primanja i njihovu imovinu. Dakle, nikako nije dovoljno samo to da ste bez redovnih primanja, jer se naplata alimentacije može izvršiti na više načina.

Kako izbjeći alimentaciju, otvaranje firme na nečije ime

Niste nikada bili bez redovnih primanja, pa nakon određenog vremena provedenog na burzi za nezaposlene, pokrećete vlastiti posao ali na prijateljevo ime u dogovoru s njim. I ovo je jedan od češćih načina kada se dovijate Kako izbjeći alimentaciju, no uvijek ne upali. Vašeg imena nema ni na registraciji firme, ni na platnom spisku, ni u kadrovskom popisu uposlenih, a ne pojavljuje se ni na jednom službenom dokumentu, no, ako vas djetetova majka “provali” i na sudu dokaže, platit ćete sve zaostale alimentacije i kamate i to na uvećane iznose prema novoj procjeni vašeg novog imovinskog stanja, na sudu dokazanog, a odgovarat ćete i za druga kršenja zakona koja ste usput napravili. Sve isto vrijedi i za žene koje trebaju plaćati alimentaciju, ako pokrenu vlastiti posao, iako i na nečije tuđe ime, pa se to sazna ili ako se ponovo udaju za imućnog muškarca, svi ti momenti mogu biti skupo naplaćeni, a sve zbog Kako izbjeći alimentaciju.

Kako izbjeći alimentaciju, rad na crno, šverc, isplata na ruke

Kako izbjeći alimentaciju: Dali ste otkaz, na burzi ste, nemate nikakve imovine, čini se da ste umakli plaćanju, ali od nečega treba živjeti, pa snalažljivo i dosjetljivo svaštarite. Radite na crno, ali pazite da vas netko ne prijavi. Pomalo švercate, ali pazite da vas ruka zakona ne dohvati. Radite kod prijatelja prijavljeni na smiješno mali iznos koji nije dovoljno velik da bi se mogla izdvojiti dosuđena suma za alimentaciju, a ostatak vam prijatelj isplaćuje na ruke. Imate neki koristan hobi koji se može skupo i unovčiti. Kada se muškarci i žene nađu u situaciji: Kako izbjeći alimentaciju, nađu i milijun načina da to i izbjegnu. Što je u pozadini tog izbjegavanja nitko ne zna, možda ogorčenost i povrijeđenost, možda međusobne osobne osvete, možda stvar principa, možda neprihvaćanje novonastale situacije, razloga ima mnogo, možda su opravdani, možda i nisu, ali imperativ je izbjeći plaćanje i vi činite sve da to zbilja i izbjegnete, iako ne uspiju svi.

Tagovi:

Više članaka

Kako odabrati pouzdanog davatelja online kredita

Kako odabrati pouzdanog davatelja online kredita

Kod odabira pouzdanog davatelja online kredita, jedan od ključnih aspekata je provjera legitimnosti i sigurnosti same financijske institucije. Kako odabrati pouzdanog davatelja online kredita započinj

Financijska stabilnost i nadzor banaka

Financijska stabilnost i nadzor banaka

Osnovni principi financijske stabilnosti i nadzora banaka leže u uspostavi i održavanju sigurnog financijskog sustava, koji je otporan na potrese i koji doprinosi stabilnom ekonomskom rastu i razvoju.