Tech

Kako instalirati zoom

Kako instalirati zoom

Kako instalirati Zoom na laptop

Pandemija korona virusa prouzročila je niz promjena u svakodnevnom životu pojedinca. Jedna od promjena tiče se i posla. Naime, sve više ljudi počinje raditi od kuće, što je učinilo tehnologiju za daljinske konferencije i sastanke nikad važnijom. Jedna od tih tehnologija je i Zoom koja nudi mogućnost internet sastanaka i video poziva, što u krajnju ruku olakšava rad o kuće. S obzirom da je to jedna od novijih tehnologija mnogi se pitaju kako instalirati Zoom na laptop.

Srećom, preuzimanje Zoom-a na laptop jednostavan je postupak koji traje svega nekoliko minuta. Na svom laptopu pokrenite internet preglednik i otiđite na Zoom-ovu web stranicu. Na dnu stranice kliknite na opciju „Download“. U download dijelu stranice kliknite „Download“ ispod sekcije „Zoom Client for Meetings“. Nakon toga trebalo bi se pokrenuti preuzimanje aplikacije.

Kada preuzimanje završi kliknite na. exe datoteku kako bi se pokrenulo instaliranje. Jednom kada se instalira, trebati će te se ulogirati sa svojim Zoom račun, koji možete formirati na Zoom-ovoj web stranici. Ulogiravanjem počinje vaše neometano korištenje Zoom aplikacije. Ovaj tekst nudi vam odgovor na postavljeno pitanje kako instalirati Zoom na laptopu.

Kako instalirati Zoom na Mac-u

Upute u nastavku teksta otkrivaju kako instalirati Zoom na Mac-u. Da biste instalirali Zoom na svom Mac računalu, možda ćete trebati promijeniti postavke sigurnosti i privatnosti kako biste omogućili aplikaciji dijeljenje svojih podataka.

Prvo trebate osigurati dozvolu za instaliranjem. Kliknite na Apple-ovu ikonu u gornjem lijevom kutu vašeg ekrana. Odaberite „System Preferences“. Zatim kliknite na „Security and Privacy“. Klikom na „lock“ ikonu u donjem lijevom kutu omogućite postavljanje promjena. Unesite zatim svoj korisnički račun za računali i lozinku. Promijenite nakon toga „Allow apps downloaded from“ u „App Store and identified developer“. Ponovno kliknite na „Lock“ ikonu kako bi onemogućili daljnje promjene.

Nakon uputa kako osigurati dozvolu za instaliranjem slijede upute kako instalirati Zoom na Mac-u. Otiđite na „Download Center“ i pod „Zoom Client for Meetings“ kliknite „Download“. Dva puta kliknite na preuzetu datoteku kako bi se pokrenuo postupak instaliranja. Odaberite opciju „Install for all users of this computer“. Nakon što se završi proces instaliranja ulogirajte se svojim Zoom račun i koristite navedenu aplikaciju za svoje potrebe.

Kako instalirati Zoom na mobitelu

Nemate kvalitetno računalo s kojim možete koristi Zoom aplikaciju koja vam je neophodna za posao ili školovanje? Ako posjedujete smartphone ne brinite jer Zoom aplikaciju možete koristiti i uz pomoć njih. Sada se sigurno pitate kako instalirati Zoom na mobitelu.

Ovaj tekst dati će vam sve potrebne odgovore. Prvo što trebate je pokrenuti Google Play i kliknuti na aplikacije. Zatim u tražilici upišite Zoom kako bi pronašli aplikaciju u bazi podataka Google Play-a. Od ponuđenih opcija odaberite Zoom cloud meetings i kliknite „Install“. Nakon toga od vaš će se zatražiti pristanak na dijeljenje vaših podataka, od kontakata, galerije i drugih datoteka, sa aplikacijom. Ukoliko se pitate kako instalirati Zoom na mobitelu bez pristanka dijeljenja podataka, odgovor na to pitanje bi bio nikako. Naime, instalacija je moguća samo uz pristanak dijeljenja podataka sa Zoom aplikacijom.

Kada proces instaliranja završi ulogirajte se u aplikaciju svojim Zoom računom. Instaliranjem Zoom aplikacije na svoj mobitel omogućujete si pristup online sastancima ako radite ili online predavanjima ako studirate ili pohađate osnovnu ili srednju školu.

Tagovi:

Više članaka

Kako vratiti izbrisane poruke

Kako vratiti izbrisane poruke

Jeste li ikada slučajno izbrisali poruke na WhatsApp-u i odmah požalili? Pitate se kako vratiti izbrisane poruke na WhatsApp-u? Prije nego pojasnimo korake kako ćete vratiti izbrisane poruke, mo

Kako prebaciti slike sa mobitela na laptop

Kako prebaciti slike sa mobitela na laptop

Dosadno vam je klasičnim putem prenositi slike sa mobitel na laptop? Ne brinite, niste jedini. Iako prijenos fotografija i videozapisa s mobitela na laptop nije zahtjevan proces, mnogi se ljud

Aplikacija za otkrivanje broja

Aplikacija za otkrivanje broja

U današnjem vrijeme kada dominira moderna tehnologija, svi koriste mobilne uređaje i svi imaju veliki broj kontakata. Kako bilo, ne možemo uvijek identificirati osobu koja nas zove jer ju možda