Ljubav i veze

Gdje upoznati curu

Gdje upoznati curu

Gdje upoznati curu, samački život

Novija istraživanja su otkrila da je u svijetu sve više samaca bez obzira na sve dating aplikacije i društvene mreže. Koji je razlog tome? Dating aplikacije kao i društvene mreže pune su lažnih ljudi, to znači da imate jednu osobu na profilu a drugu uživo. Na ovu tematiku razvio se i show zvan „Catfish“ gdje se prikazuju čak i online veze koje propadaju upoznavanjem uživo radi lažnih predstavljanja. Nakon što vidite takve slučajeve kažete si bolje je biti sam. No, gdje upoznati curu koja će ostati uz vas i koja nije primjer lažnog predstavljanja? Znaš da se takva cura nalazi tamo negdje vani, ali možda tražiš na pogrešnim mjestima i zato si i dalje u samačkom životu. Cure koje su materijal za djevojke i veze nalaze se gotovo svugdje, samo trebate znati što želite i imati dobar način pristupa. No imajte na umu da prije nego se zaputite u potragu cure i prije nego krenete u razmišljanje gdje upoznati curu koji je materijal za djevojke, zapitajte se da li ste vi materijal za dečka? Jeste li spremni se emocionalno posvetiti nekome i voljeti ga svim srcem? Da li ste dovoljno zreli se nositi s izazovima u vezi? Ako ste tako tako s odgovorima nemojte gubiti vrijeme na pronalazak djevojke, jer riskirate. „Tko ne riskira ne profitira“ filozofiju ostavite za ekonomiju.

Gdje upoznati curu, materijal za djevojku

Znate već do sada sigurno po prijašnjim odnosima da nisu sve cure materijal za djevojke. Gdje upoznati curu je lako za odgovoriti, no ima stvari na koje morate pripaziti. Provod za jednu noć nije nešto što recimo samo muškarci žele od žene, ide i obrnuto. Većina cura danas zapravo traži dobar provod, što je sasvim u redu jer su svjesne da ne žele obavezu prema nekome ako nisu spremne. Nemojte se zavarivati s tim da će se takva cura možda promijeniti ili da ju vi možete promijeniti. Prije pronalaska cure koju želite za djevojku bilo bi dobro da znate što želite u toj osobi. Da, nema smisla graditi imaginarnu osobu u glavi, ali dobro je imati određena očekivanja koja će cura morati ispuniti da bude vaša djevojka. Bilo da želite totalnu suprotnost jer se kaže da se suprotnosti privlače, ili da želite osobu sličnu sebi, posložite si želje i mogućnosti u glavi. Cura koja je spremna biti nečija djevojka je osoba koja je prvo i osnovno spremna emocionalno nositi odnos, a to znači biti otvorena prema osjećajima. Gdje upoznati curu a da nije u vašim mislima? Odgovor je na raznim mjestima.

Gdje upoznati curu, jesta za upoznavanje

Ako želite curu koja je slična vama bilo bi dobro da se onda pridržavate mjesta gdje inače vi izlazite. No možda bi bilo dobro malo izaći iz udobnosti te zone i otići na novo mjesto. U procesu gdje upoznati curu, kako ju osvojiti bitno je da ostanete elegantni i šarmantni. Cure padaju na šarm i puno osmijeha s muške strane. Upoznati curu možete na ovih par primjera. Dok trčite ili dok se bavite nekom drugom fizičkom aktivnošću, cura koja se bavi nekim vidom tjelovježbe vam daje do znanja da vodi brigu o sebi i da joj je više stalo biti sama s sobom nego u nepotrebnom društvu drugih ljudi. Knjižnica ili knjižara, mnoge cure radije odu posuditi knjigu i stvoriti si novi svijet u glavi čitajući nego petkom naveće otić vani piti s društvom. Koncert, koncerti su godinama mjesto upoznavanja, ima li savršenije mjesto za upoznat buduću najdražu osobu od koncerta izvođača kojeg oboje volite. Na odmoru, možda ste na godišnjem negdje van grada, odlično za upoznati tip cure koja voli putovanja i odmor. Lokalni kafić, sigurno imate neki kafić koji vam je draži od drugih, bacite fokus na cure koje dolaze same na kavu i uživaju u ritaulu ispijanja kave. U parku, bilo da je u pitanju lokalni park ili Maksimir, cura koja šeta sama ili s psom je tamo da se osmori i uživa u danu, savršena cura za prići. Kao što vidite gdje upoznati curu je široka tema, a mjesta za upoznavanje su bezgranična. Imajte na pameti kada tražite curu koju želite za djevojku da vam je šansa za pronalazak jedne upravo ispred nosom, u kvartu ili lokalnom kafiću.

Tagovi:

Više članaka

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana

Tuga u tišini: Kad ljubav nije obostrana jedan je od najdubljih emotivnih izazova s kojim se mnogi od nas suočavaju u životu. Ovaj bolan emotivni iskustvo uslijed neuzvraćenih osjećaja može izazvati d