Tech

Aplikacija za otkrivanje broja

Aplikacija za otkrivanje broja

Aplikacija za otkrivanje broja Truecaller

U današnjem vrijeme kada dominira moderna tehnologija, svi koriste mobilne uređaje i svi imaju veliki broj kontakata. Kako bilo, ne možemo uvijek identificirati osobu koja nas zove jer ju možda nemamo na svojoj kontakt listi. Osoba koja nas zove može biti naš prijatelj ili netko nepoznat. Ako vam je dosadilo tražiti načine kako da identificirate broj koji vas zove aplikacija za otkrivanje broja Truecaller idealno je rješenje za vas jer vam nudi mogućnost identificirana bilo kojeg broja koji vas zove.

Ova aplikacija osim što vam pomaže u identifikaciji nepoznatih dolaznih poziva, isto tako vas upozorava na neželjene pozive pomoću liste nepoželjnih poziva. Aplikacija za otkrivanje broja Truecaller zahtijeva internet vezu i može biti pohranjena samo na memoriji mobitela, ali ne i na vašoj SD kartici.

Omogućava vam da blokirate neželjene pozive teleprodajnih agenata i sličnih agenata. Pomoću nje možete potražiti bilo koji broj i saznati kome pripada. Aplikaciju možete preuzeti na njenoj internet stranici. Preporučeni operativni sistemi za aplikaciju su Windows 8, 8. 1 i 10.

Aplikacija za otkrivanje broja Whoscall

Umorni ste od dobivanja poruka „ Imate propušteni poziv“ od brojeva za koje ne znate kome pripadaju? Ne da vam se kopirati nepoznati pozivni broj u tražilicu kako bi saznali kome pripada? Aplikacija za otkrivanje broja Whoscall olakšati će vaše muke. Pomoću nje možete identificirati zlonamjerne pozive korištenjem aplikacijske baze podataka nepoželjnih poziva. Prestanite odgovarati na sumnjive pozive pomoću obrnutog pretraživanja telefonskog broja.

Aplikacija za otkrivanje broja Whoscall u svojoj bazi podataka ima više stotina milijuna brojeva i dnevno identificira više od dvadeset milijuna poziva, od kojih blokira pedeset tisuća kao zlonamjerne. Kako bi mogli instalirati navedenu aplikaciju vaš mobitel mora imati određene karakteristike. Operativni sustav na mobitelu mora biti model Windows 8. 1. ili noviji. Mora posjedovati najnoviju verziju interneta.

Aplikaciju preuzmite i spremite na unutarnju memoriju mobitela, a ne na SD kartici. Prilikom instalacije aplikacije potrebno je dopustiti pristup vašoj listi kontakata. Uz pomoć navedene aplikacije možete identificirati bilo koji poziv od nepoznatog broja.

Aplikacija za otkrivanje broja NumBuster

Aplikacija za otkrivanje broja NumBuster još je jedna aplikacija koja vam pomaže u identifikaciji nepoznatih poziva. Osim identificiranja nepoznatih brojeva, možete ocjenjivati i ostavljati komentare o bilo kojem broju telefona ili mobitela bez obzira jesu li ili nisu na vašoj kontakt listi.

Aplikacija vam omogućuje stvaranje vlastitog profila u zajednici aplikacije te vam omogućuje uređivanje svojih kontakata. Pomoću opcije pretraživanja po broju unutar aplikacije možete saznati potencijalno ime, rang i komentare za bilo koji nepoznati broj. Aplikacija za otkrivanje broja NumBuster ne uključuje oglase, što za vas može biti odlično, ako niste ljubitelji oglasa. Vaš telefonski broj moći će vidjeti samo osobe koje zovete jer aplikacija štiti vaše podatke, što uključuje i vaš popis kontakata i zapisnik poziva.

Kako bi osigurali normalan i nesmetan rad aplikacije morate imati brzu i stabilnu internet vezu. Aplikacija vam nudi opciju blokiranja neželjenih SMS-ova i poziva. Preporučeni operativni sustavi za ovu aplikaciju isti su kao i za prethodne dvije aplikacije.

Tagovi:

Više članaka

Kako promjeniti vpn adresu

Kako promjeniti vpn adresu

Virtualna privatna mreža (VPN) omogućuje korisnicima da se povežu s internetom putem sigurne i privatne veze. VPN adresa je jedinstvena adresa koju koristi VPN poslužitelj kako bi se povezao s interne

Kako koristiti Instagram Analytics

Kako koristiti Instagram Analytics

Svaka društvena mreža daje svojim korisnicima besplatan alat kojim mogu pratiti i analizirati podatke u svrhu poboljšanja marketinške ponude. Statistike govore da na dnevnoj bazi

Što radi PPC stručnjak?

Što radi PPC stručnjak?

Kvalitetno online reklamiranje se odlikuje dobrim kreatorskim rješenjima koja će vas ili vaše proizvode i usluge prikazati zanimljivima, vidljivima i široko dostupnima. PPC market