Home » Featured, ostali programi, predstave

Freaky Friday // Zamora & Maryanne

Zamora_photo_by_Marshall_FosterZamora the Torture King & Maryanne Magdalen
(SAD/Švedska)

Pogon Jedinstvo, Trnjanski nasip bb
13.6.2014., 21:00
(vrata se otvaraju u 20:00)
Trajanje: 90 min.
Cijena ulaznice: 70 kuna
(do 6. lipnja 50 kuna!)

Box office: 
Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37
ili bankovnom uplatom (upute ovdje)

 

 

Program ostvaren uz potporu:
Ministarstvo kulture RH
Grad Zagreb – Ured za kulturu
Pogon – Zagrebački centar za nezavisnu kuturu i mlade
Badaku Tattoo Studio
Octopus Piercing Studio

www.astoundingshow.com
www.swedishswordswallower.com

Freaky Friday organiziramo već sedmi put, ali nemojte misliti da će sretna sedmica nadvladati nesretnu trinaesticu! Donosimo vam uobičajeno freakastu dozu straha, nelagode, hm kvragu – možda i gađenja!

Zvijezda večeri legenda je američkog sideshowa, čovjek koji je „sve to“ započeo prije dva desetljeća! Zamora the Torture King, kralj torture kojeg su okrstili titulom kuma modernog sideshowa, originalni je performer koji je inspirirao mnoge mlađe generacije. Stvarnim imenom Tim Cridland, bio je jedan od članova izvornog postava Jim Rose Circus Sideshowa i prvi izvođač koji je ovakvu ekstremnu tjelesnu praksu doveo do lasvegaškog kasina. Zamora je svojim nevjerojatnim talentima osupnuo Guinnessovu knjigu rekorda i „Ripley’s Believe It or Not!“, a pojavio se i u epizodi „Stan Lee’s Superhumans“. S bogatim poznavanjem borilačkih vještina, tehnika hipnoze, anatomije  i nauka Bliskog Istoka, sposoban je iz najopasnijih situacija izaći neozlijeđen, sve u ime zabave. Čovjek koji jede vinske čaše, ražnjićima probija bicepse i golim rukama savija užareno željezo, istinska je sideshow ikona.

MaryanneEuropski sideshow adut stiže nam sa sjevera. Maryanne Magdalen iskače iz slike vaše tipične Šveđanke! Izvana nevino lijepa, iznutra jednako ekstremna. Jedna od rijetkih gutačica mačeva na svijetu tradiciju vodvilja i cabareta, sa svojom verzijom glamoura, burleske i humora, dovodila je do pozornica Europe, SAD-a i Kanade. Svoje raznovrsne talente miješa s idejama koje obična publika vidi kao smrtonosne, kreirajući tako istinski dramatične točke. Zanat je učila i nastupala uz Hellzapoppin Sideshow Revue, rock’n’roll sideshow poznat po nastupima s Marilyn Mansonom, Kornom i Black Label Societyjem, a nedavno je nastupala čak i pred švedskim kraljem!

U izložbenom dijelu novog Freaky Fridayja očekuje vas Nela Dunato, suspendiranu powerpoint lekciju o suspenzijama održat će Ana Laco, čudnu glazbu birat će naš kućni DJ Ivan Krželj (muzikfantastique), a na naš freakasti video wall vraća se Twisted Constrictor.

Napomena: Program nije primjeren za publiku mlađu od 18 godina, kao ni osobe osjetljivijih moralnih nazora i želudaca.

Izvođači: Zamora the Torture King, Maryanne Magdalen, Ana Laco
Izložba: Nela Dunato
Glazba: DJ Ivan Krželj
Video: Twisted Constrictor

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*