Home » Featured, ostali programi

Freaky Friday // Zagrobni Zagreb

secret-zagreb-walkZagrobni Zagreb
vođeni turistički obilazak grada
13.3.2015., 21:00
(o točnoj lokaciji susreta sudionici će biti obavješteni mobitelom najkasnije na dan same ture)
Trajanje: 90 min.
Cijena ulaznice: 70 kuna

Prodaja ulaznica: 
isključivo bankovnom uplatom – obavezna rezervacija putem maila [email protected]

 

 

Program ostvaren uz potporu:
Ministarstvo kulture RH
Grad Zagreb – Ured za kulturu

hr.secret-zagreb.com

Deveto izdanje Freaky Fridayja donosi nešto posve drugačije! U suradnji sa Secret Zagreb Walks, na petak trinaesti vodimo vas u najneobičniji noćni obilazak metropole, kakav nećete doživjeti s vašim klasičnim turističkim vodičem! Zavirit ćemo u Zagreb – s one strane!

lubanjaZajedno ćemo odškrinuti vrata gornjogradskih veža, potražiti gričke lubanje, utvare i vještice, uklete mrtvačnice i groblja za koja niste ni znali da po njima hodate! Pokazat ćemo vam kuće u kojima stanari nisu mogli oka sklopiti, dječji vrtić koji su, prije nego što je zatvoren, opsjedali duhovi, a ako bude posebne petko-trinaestovske sreće, možda ugledamo i djevojku u bijelom u kuli starozagrebačke palače iz koje se navodno i dan-danas katkad čuje zvuk muzičkih kutijica!

Ova ekskluzivna tura dostupna je za svega 13 posjetitelja pa ne čekajte zadnji trenutak da bukirate svoje mjesto! S obzirom na ograničen broj publike, klasične ulaznice nisu u prodaji, već svoje mjesto možete rezervirati putem maila [email protected], nakon čega ćete dobiti podatke za bankovnu uplatu koju trebate izvršiti u roku od 24 sata. O točnom mjestu polazišta ture obavijestit ćemo vas naknadno, pa Vas molimo da ostavite i svoj kontakt mobitel!

Za sudjelovanje na turi preporučuje se udobna obuća jer sudjelovanje podrazumijeva sat i pol hoda. A ako se uplašite, udobne cipele olakšat će i vaš – trk! Ako se želite osigurati da vas na nekom od raskršća na petak trinaesti ne uzme sam đavao, prokušajte staru recepturu – na ovaj Freaky Friday svakako odjenite nešto naopako, na primjer gaće ili čarape! Za ostale mjere zaštite od demona slobodno na licu mjesta upitajte kazivačicu priča o onostranom Zagrebu – Ivu Sillu.

Napomena: Program nije preporučljiv za publiku mlađu od 16 godina.

Kazivačica: Iva Silla

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*