Tjedan Kujundžićevih provala

Milan Kujundžić kao provalnik, Greatest Shits, fotomontaža by Cirkus.hr

Greatest Shits – tjedan 04/52

20.-26. siječnja 2020.

SHIT OF THE WEEK
Vidim da mediji prate imovinske kartice, umjesto da prate naše predsjedanje Vijećem EU.Gordan Grlić Radman

KAHLICA “Miran Kujundžić”

Pred kraj svog radnog vijeka moja supruga i ja smo zaključili da bi za ‘mirnu i sigurnu starost’ bilo dobro investirati u kupnju nekretnine. Stoga smo odlučili kupiti kuću u Zagrebu u vrijednosti 195.000 eura (protuvrijednost u kunama). S obzirom da godinama, a i sada, imamo mjesečni zbroj plaća preko 40.000 kuna, odlučili smo podići kredit, uložiti ušteđevinu i nešto posuditi od prijatelja.

Milan Kujundžić u priopćenju za javnost

KAHLICA za nemovinsku karticu

Razvidno je da ovdje nema ničeg i da je ovo normalno ljudima koji rade i cijeli život stvaraju.

Milan Kujundžić u izjavi za medije

KAHLICA za linč paket

Ovo doživljavam kao atmosferu linča, ali kad se uđe u politiku, čovjek treba biti spreman i na takve stvari.

Milan Kujundžić na press konferenciji o nepravilnostima u ispunjavanju imovinske kartice

KAHLICA “Sam u kući”

Karticu sam sâm ispunjavao. Istina, čovjek nekad nije dorastao, pa tako i ja.

Milan Kujundžić na press konferenciji

KAHLICA za nepokretne nekretnine

U sadržajnome smislu ništa se nije promijenilo, ni visine kredita, ni vrijednost nekretnine, ni lokacije ni površine. To su kuće napravljene prije 10, 20 ili koliko godina, na istom su mjestu.

Milan Kujundžić na press konferenciji

KAHLICA za geološko istraživanje

Ostavka mi ne pada na pamet! Ako se igdje pokaže da je ijedna riječ, ijedan broj krivo izgovoren, ostavka je najmanji problem, ja se imam gdje vratiti. Ja nisam čovjek bez karijere i bez znanja. Ja se mogu vratiti u bilo koju bolnicu, raditi. A što je važnije, kao čovjek, propao bih u zemlju od srama.

Milan Kujundžić na press konferenciji

KAHLICA za drugi svjetski obrat

Tamo možete kupiti zemlje koliko god hoćete, pa čak i zaj jedan euro po kvadratu, ali moje srce je tamo i mene vuče tamo. (…) Sad ću vam reći o mojoj Ivanbegovini. Napušteno je mjesto, a jedan od razloga je taj što su partizani 1944. i 1945. ubili 46 momaka. I sada Beljak i Bernardić pozivaju: ‘Niste ih dovoljno ubili!’

Milan Kujundžić na press konferenciji

KAHLICA za imeničku karticu

Istražite i druge! Prvo sve javne osobe istražite, a onda nomina sunt odiosa. Ne idem s imenima. A kako se vi zovete, usput rečeno?

Milan Kujundžić u obraćanju novinaru koji je postavio pitanje na press konferenciji

KAHLICA za odličnu provalu

Ne opravdavajući radnike, napominjem da mi je u kuću u Ivanbegovini dosad provaljivano tri puta, što je policija istraživala, a u ovom slučaju je možda kod radnika pobudilo sumnju da se opet događa provala.

Milan Kujundžić u priopćenju za medije

KAHLICA za igru

Malo smo se poigrali. Nismo se pristojno ponašali, priznam. Mi smo radili, bili smo malo zaigrani. S nikakvom lošom namjerom nismo je ometali, zaustavljali. Nego eto, nismo znali o kome se radi i onda, u cijelom tome iščekivanju, dok smo uspjeli dobiti dojavu što napraviti – da li zvati policiju pošto je nepoznata osoba, ili puštati je da snima i da radi što je volja. Malo smo se tu oko auta poigrali, niti smo oštetili vozilo, niti smo željeli curi nešto nauditi, niti ja niti moje kolege. Je snimka ispala malo bezveze, ali s nikakvom lošom namjerom mi to nismo napravili.

Josip Kujundžić, jedan od napadača na Andreu Topić, novinarku Slobodne Dalmacije, N1

KAHLICA za pokazivanje zuba

Ona nije korektna. Nije. Kućni odgoj nema, triba se predstavit najprije. Kad sam je pitao, ‘gospođo/gospođice, tko ste’, ona je šutila. Ništa. Ona na silu ide slikavat. Ne možeš u mojoj kući!

Mate Kujundžić, napadač koji je izvadio zubnu protezu pred Andreom Topić, novinarkom Slobodne Dalmacije, N1

KAHLICA za imovinsku kartičicu

Moja žena, tj. njezina tvrtka, je 2008. gradila tri ili četiri male zgradice u Klari. Jedan dio te čestice čini pristupnu cestu koja je u vlasništvu Grada Zagreba. Bilo bi dobro da je to moje, ali nije.

Milan Kujundžić u izjavi za medije

KAHLICA za kolonoskopiju

Ovo me raduje. Neću to više zvati linčem. Ovo je najviša demokratska razina. Prvo mene istražite, svaku epitelnu stanicu na mome crijevu, a onda budite ustrajni i pretražite druge, koji sjede u Saboru, tko su, što su, koliko su imali, koliko sada imaju… To će biti uspjeh demokracije.

Milan Kujundžić u izjavi za medije

KAHLICA za imovinsku krajinu

Kao građanin Imotskog mogu reći: da su Imoćani koji su bili na dosadašnjim funkcijama učinili i deset posto za Imotski i Imotsku krajinu kao prof. Kujundžić, ovdje bi bila Švicarska.

pedijatar dr. Vice Čikeš, Slobodna Dalmacija

KAHLICA za skok u vlastita usta

Ovo je samo jedna u nizu koruptivnih afera ove Vlade.

Domagoj Hajduković na press konferenciji

Kujundžić nije dao jako puno odgovora. U cijeloj priči ima puno nelogičnosti. Sama sumnja na djela, koja ne moraju nužno biti koruptivna ili protuzakonita, već je pitanje jesu li moralna ili nisu, dovoljan je razlog za razrješenje.

Domagoj Hajduković na istoj press konferenciji

KAHLICA za pravu pratilju

Gospodin ministar će objasniti o tome. Ja uopće ne znam, ovaj, nisam to pratio. Ali vidim da mediji prate, mislim, takve stvari, umjesto da prate naše predsjedanje, i ministri koji su bili u Bruxellesu i gdje su svi europarlamentarci oduševljeni.

Gordan Grlić Radman o aferi s imovinskom karticom Milana Kujundžića, u izjavi za medije

SHITAC U PRAZNO
Pitaju me često za ured. Ja sam mislila da neću uzeti ured, ali sad nekako razmišljam da treba ta neka baza ako želite raditi ozbiljan posao. A ja ne mogu sjediti negdje i ništa ne raditi.Kolinda Grabar-Kitarović

KAHLICA za tvrdoseriju

“Novine” su sve samo ne laka serija za gledati, odeš na toalet i izgubiš jednu liniju priče važnu za razumijevanje cijele serije.

redatelj Dalibor Matanić, Novi list

KAHLICA za progonjenog hrvatskog branitelja

Vrijeme je najbolji sudac! Nakon 25 godina, Ministarstvo obrane Republike Hrvatske priznalo mi je status hrvatskoga branitelja, zbog rada u Sanitetu Hrvatske vojske. Ako drugi nisu htjeli priznati istinu, tadašnja djeca, a danas odrasli ljudi uvijek su je znali. Nadam se da će kraće vrijeme trebati za povratak zidina gradu i revidiranje političkoga progona.

Andro Vlahušić, bivši dubrovački gradonačelnik i novoregistrirani hrvatski branitelj zahvaljujući svom dvotjednom boravku u sanitetu za vrijeme Oluje, Facebook

KAHLICA za Jelenine rogove

Nedostajao mi je osjećaj poštovanja. Moj osobni prostor, životna vibracija na kojoj funkcioniram nije se poštivala. Kada vam netko okupira teritorij, imate potrebu vratiti ga. Imao sam potrebu vratiti svoj osobni prostor, svoju slobodu, autonomnost i glas.

Dražen Čuček o razvodu s Jelenom Veljačom, Glorija

KAHLICA za izludu

Šta je, bando destruktivna? Mamu vam jebem!

Leon Lučić, nekadašnji glumac serije “Krim tim 2”, vrijeđajući i pljujući novinare prilikom dolaska na obavijesni razgovor zbog iznude

KAHLICA za državnicu novog zova

Evo, danas me toliko državnika pozvalo “Daj se javi još, daj dođi malo do mene prije nego što odeš i nakon što odeš” da bih mogla popuniti cijeli program do kraja mandata. Ali naravno, bit će tu i tamo još pokoji posjet. Opraštanje s kolegama, ali ostajem, tu sam.

Kolinda Grabar-Kitarović na Svjetskom forumu o holokaustu u Jeruzalemu, Dnevnik Nove TV

KAHLICA za ponudu “6+6”

A znate što, iskreno da vam kažem, doista sam fizički umorna nakon pet godina ovog intenzivnog rada i želim se najprije malo odmoriti jer ni jedno ljudsko biće fizički ne može bez odmora. I onda ću polako razmišljati. Imam toliko ponuda već. Jako puno toga je primamljivo.

Kolinda Grabar-Kitarović, Dnevnik Nove TV

KAHLICA “Zahod za zapošljavanje”

Pitaju me često za ured. Ja sam mislila da neću uzeti ured, ali sad nekako razmišljam da treba ta neka baza ako želite raditi ozbiljan posao. A ja ne mogu sjediti negdje i ništa ne raditi.

Kolinda Grabar-Kitarović, Dnevnik Nove TV

KAHLICA za doprinos istraživanju čudnovatih udbaša

Nemam upute po kojima bi se “daljinskim” prepoznalo udbaša; međutim, postoje neki čini znakovitog ponašanja po kojima se te spodobe mogu prepoznati, kao: traženje uspostave kontakata na marginama demonstracija, štrajkova, proslava, sajmova, pa čak i prigodnih događanja u privatnom životu; kontakt u okviru potpuno normalnog poznanstva može se brzo razviti čak i u “prijateljstvo”; u pojedinačnim slučajevima mogu određene nepravilnosti ipak skretati pozornost na to da “novostečeni prijatelj”, odnosno poslovni partner zapravo djeluju u ime jugoslavenske obavještajne službe: njega se ne može kontaktirati telefonom, iako radi kao konzularni zaposlenik, on ne želi da ga se tamo kontaktira, sastanci se uvijek zakazuju/održavaju na neutralnim lokacijama, restoranima, nudi darove i/ili redovito preuzuma račun u restoranu, udbaš, naoko usput, usmjerava razgovor na teme koje su za njega zanimljive.

Tomislav Đurasović, publicist i hrvatski politički emigrant, Hrvatsko slovo

KAHLICA za emigracijski bijeg u samoudbojstvo

Ako se ni nakon ovog skandala Beljaku ne će ništa dogoditi, to prije jer je uvrijedio i na desetke tisuća nevinih Hrvata koje je proganjala Udba, a ranije OZN-a, onda se ne trebamo čuditi da mladi ne žele ni čuti za politiku i političare i da bježe van.

Mladen Pavković, Hrvatsko slovo

KAHLICA “Dinner at Tiffany’s”

Sjećam se, jeddne snježne i hladne noći u neponovljivom i prestižnom restoranu Tiffany legendarnog vlasnika Miće Carića stiže ekipa sa snimanja predvođena glavnim glumcima Radom Šerbedžijom i Borisom Dvornikom te svestranim režiserom serije Eduardom Galićem. – Slušaj ti, koke moj, uredniče. Ovdi ima materijala za još najmanje dvi episode i moraš dati odobrenje za produžetak serije – kaže Boris. Malo sam se kao bunio, ali u pet sati ujutro na bijeloj salveti potpisao sam aneks ugovora i serija je dobila još jednu zasluženu epizodu. Tako je to bilo u ono vrijeme – radilo se i danju i noću!

Miroslav Lilić, Express

SHITAC U JOŠ PRAZNIJE
Moj razgovor s novinarom koji je pisao ovaj članak nije završio rečenicom koja je napisana da bih podržavao župana i da je ubio Maru Tomašević, već da bih podržavao župana Tomaševića i da je počinio ubojstvo ne misleći direktno na Maru Tomašević.Mile Pavičić

KAHLICA “Tko je ja, mi, o, ja, mi, o je”

Gospodin Penava, gospodin Stier i moja malenkost se ničega ne bojimo. Da se nečega bojimo, ne bismo bili ovdje. Mi smo ljudi s političkim integritetom, imamo svoje ja. Stranka neće biti “ja” nego svi mi.

Miro Kovač na press konferenciji

KAHLICA za kritiku prdsjednika stranke

Sjetit ćete se svi onoga filma s Garfieldom, kada je Garfield na kraljevskom dvoru, kad zamijeni ulogu sa onim kraljevićem, iza njega ide cijela svita, a on onako sočno, da me prosti javnost, pusti dimove, odnosno prdne, i sva cijela svita iza njega kaže: ‘O, vaša visosti, kakva aroma, kakav buke!”

Ivan Penava o nekritičnom obožavanju Andreja Plenkovića, u izjavi za medije

KAHLICA za tramvaj zvan strepnja

Moramo vratiti HDZ na kolosijek na koji ga je stavio dr. Franjo Tuđman.

Miro Kovač na press konferenciji

KAHLICA za crno na bjanko

Moramo inzistirati na znanju i poštenju, nastaviti s modernizacijom HDZ-a i prilagodbom izazovima današnjice. Moramo objektivno sagledati rezultate, sve ono što je napravljeno, ali i kako osnažiti HDZ. I zbog svega toga smatram da je na predstojećim unutarstranačkim izborima Andrej Plenković najbolji odabir za HDZ, ali isto tako smatram da je iznimno važno da se u vodstvu HDZ-a okupe svi dijelovi stranke.

Karlo Ressler, Novi list

KAHLICA “Živjelo ubojstvo!”

Čujte, Alojz i ja smo prijatelji već 30 godina, zajedno smo i ratovali, pa ne očekujete valjda da mu sada okrenem leđa!? (…) Ja ga se neću odreći, pa makar i da je ubio!

Mile Pavičić, načelnik Općine Kaptol, o svojoj podršci Alojzu Tomaševiću nepravomoćno osuđenom za obiteljsko nasilje, Slobodna Dalmacija

KAHLICA za ispravak netočnog navoda: “Živjelo bilo koje ubojstvo!”

Stojim iza svake svoje riječi, ali moj razgovor s novinarom koji je pisao ovaj članak nije završio rečenicom koja je napisana da bih podržavao župana i da je ubio Maru Tomašević, već da bih podržavao župana Tomaševića i da je počinio ubojstvo ne misleći direktno na Maru Tomašević.

Mile Pavičić, načelnik Općine Kaptol, pojašnjavajući svoju izjavu o podršci Alojzu Tomaševiću, 034portal.hr

KAHLICA “Aleksandar Stanković”

“Prvi put me udario još na maturalnom putovanju na početku naše veze. Udario me pred svim đacima i profesorima”, rekla je Mara Tomašević, supruga nepravomoćno osuđenog požeško-slavonskog župana za Jutarnji list. Pa što si glupačo onda ostala s njim?

Nenad Ćakić, Istarski.hr

KAHLICA za hepidemiju

Osjećam se izvrsno, iako sam prehlađena do kraja, ali morala sam doći dati potporu Lini i našim Kaubojima. Želim im da pobijede večeras! Svi ćemo za njih navijati, cijela Hrvatska, neki srcem, a neki i ovdje, zajedno s nama. I vjerujem u pobjedu, vjerujem u zlato.

Kolinda Grabar-Kitarović u izjavi za medije prije finalne utakmice Europskoga rukometnog prvenstva u Stockholmu

KAHLICA za spomeničku rentu

Ako su oni solidarni sa svojim vođama koji se služe lažima u odnosu prema nama, naš se ekumenski dijalog ne može nastaviti u iskrenosti i kršćanskoj ljubavi sve dok – rekao bih simbolično – Srbi usred Beograda ne postave spomenik Alojziju Stepincu jer je on spasio tisuće srpske djece u Drugom svjetskom ratu. Istinu treba priznati!

sisački biskup Vlado Košić o predstavnicima Srpske pravoslavne crkve na Molitvenoj osmini za jedinstvo kršćana u Sisačkoj biskupiji

KAHLICA za kondom spermni

Lutke smo kupili od slovenskog distributera, a cijene su iduće: 30 minuta s lutkom stoji 60 eura, jedan sat 80, a dva sata naplaćujemo 120 eura. Plaća se i kaucija od 50 eura tako da lutka mora biti ostavljena neoštećena. Naravno, higijenski standardi su visoki, lutke se redovito čiste posebnim sredstvima, a korištenje kondoma je obvezno.

Valentina Markežič, vlasnica Doll Housea, bordela s lutkama u Sežani, Jutarnji list

KAHLICA za vinske ceste

Ne mogu ovo prešutjeti! Večeras policija PU Koprivnica na Kalniku imala 3 čeke kako bi bez ikakvog incidenta ljude zaustavljala i uzimala vozačke. To je nedopustivo i neprijateljski prema ljudima našeg mirnog pitomog kraja! (…) Danas smo održavali kulinarsku manifestaciju “Vincekovo na Kalniku” i birali smo Naj kuhara za 2020. godinu, a nismo imali pijanku! Dok u gradovima poput Zagreba, Splita, Osijeka, ljudi se ubijaju po ulicama, policija u isto vrijeme provodi represiju nad mirnim narodom našeg Prigorja, a i Podravine. (…) Zastrašivanje stanovnika i uništavanje manifestacija na Kalniku neće vam uspjeti, ovo postaje jadni politički abortus.

Mladen Kešer, načelnik Općine Kalnik, o pojačanom nadzoru prometa na cestama pri čemu je u Kalniku kontrolirano šest vozača, od kojih su četvorica sankcionirani zbog vožnje pod utjecajem alkohola, Facebook

CHAMPIONSHIT 2020 - trenutačni poredak

Pojedinačna konkurencija

1. Kolinda Grabar-Kitarović - 12 2. Milan Kujundžić - 11 3. Andrej Plenković - 6

Ekipna konkurencija

1. Hrvatski tjednik - 9 Hrvatsko slovo - 9 2. Večernji list - 8 3. 24sata - 6
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

GREATEST SHITS. SMALLEST MINDS.Cirkus.hr logo
Uputstvo za upotrebu

Cirkus.hr je satirički magazin koji kroz parodiju, parafrazu, fotomontažu i druge humorističke postupke komentira političke i društvene anomalije.

Izvještaji objavljeni u rubrici Manež su fiktivni. Svaka sličnost sa stvarnim osobama i događajima može biti slučajna ili namjerna, što ne umanjuje činjenicu da je sadržaj izmišljen, te se kao takav ne može koristiti kao vjerodostojan izvor informacija.

Izdavač: Mali prst d.o.o.