Home » Headline

Zlo i naopako na petak trinaesti

Zaključajte crnu mačku u sobu, objesite češnjak na vrata, kuću svakako pometite prije zalaska Sunca i onda se uputite na sigurno – Pogon Jedinstvo ponovno će biti dom Freaky Fridayu! S posebnim zaštitama od vradžbina i uroka, stara tvornica na Prisavlju na petak trinaesti pretvara se u mjesto na kojem se unesrećuje netko drugi. Ako vas Murphyjev zakon redovito proglašava glavnim pehistom u kvartu, 13. travnja prepustite zlo i naopako – profesionalcima.
 
Norveški freakovi, diplomci Fakirske akademije,  umarširat će u dvoranu Jedinstva i onima otpornijih želudaca priuštiti show za pamćenje. Njihovo ime Pain Solution govori da imaju rješenje za bol, ali taj tajanstveni lijek nije im prepisao najbliži liječnik ili ljekarnik. Ni da se okupi cijeli liječnički konzilij, tajne izdržljivosti ovih ekstremnih umjetnika tijela i mentalne kontrole ostale bi tek dotaknute. Čak i u ustanovi za psihijatrijsko proučavanje, oni bi iz luđačke košulje jednostavno – pobjegli.
 
Zavežite svoje pojaseve, uspravite naslone svojih sjedala i zatvorite stoliće ispred vas. Vrećica za povraćanje nalazi se u pretincu ispred vašeg sjedala, a stjuardese će uskoro servirati razbijene žarulje i deterdžent kao aperitiv. Dobar tek, polijećemo!

2 komentara »

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*