Home » Featured

Ulaznice u prodaji

Osim što ulaznice za sedmi Festival novog cirkusa možete kupiti plaćanjem preko opće uplatnice ili internet bankarstva, u kojem slučaju ne morate niti napustiti vlastiti naslonjač, one se sada nalaze i u prodaji u CD-shopu Dancing Bear u Gundulićevoj 7, Zagreb. Požurite jer su neke kategorije ulaznica (primjerice VIP za Red Room) već gotovo pa nestale. Ulaznice nije moguće rezervirati, stoga jedino pravovremenom kupovinom možete osigurati svoje mjesto u gledalištu.

Radno vrijeme Dancing Beara je od ponedjeljka do subote, od 9 do 20 sati, a u slučaju bankovne uplate u bilo koje doba dana ili noći, ulaznice će vam stići na e-mail u roku 24 sata od potvrde o uplati.

Komplet ulaznica za sve festivalske programe po cijeni od 220 kuna (37 posto popusta) možete pribaviti jedino putem bankovne uplate, i to zaključno s datumom 23. listopada. Vidimo se na festivalu!

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*