Home » Featured

Ulaznice puštene u prodaju!

Ulaznice za predstave i partyje osmog Festivala novog cirkusa puštene su u prodaju. Ako vam Gundulićeva ulica nije baš usput (jer upravo se u njoj nalaze naša pretprodajna mjesta: na broju 7 –  CD-shop Dancing Bear, na broju 37 –  Octopus piercing studio), ulaznice možete kupiti i putem bankovne uplate. Upute pronađite ovdje.

Iskoristite priliku i do 22. listopada možete pribaviti i komplet ulaznica za sve programe po cijeni od 560 kuna. Kompleti ulaznica kupuju se samo putem bankovne uplate, a uključuju ulaz na osam predstava i završni party Freaky Friday, s neograničenom konzumacijom pića!

Za koju god opciju se odlučite, požurite, s obzirom da zbog posebnih tehničkih zahtjeva gostujućih produkcija za neke predstave nisu pušteni u prodaju puni kapaciteti gledališta. To se osobito odnosi na predstave u listopadu („Le Soir des Monstres“ i „From the Dark“), kao i na gostovanje „Le Cirque Invisible“, budući da je veći dio kapaciteta gledališta već rasprodan.

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*