Home » Featured

Red Room ponovno u Zagrebu!

Godina 2010. bila je iznimno uspješna za Red Room; hrvatski cabaret s međunarodnim postavom praizveden je na Festivalu novog cirkusa i odmah zaslužio superlative, od strane publike koja je do posljednjeg mjesta ispunila bivšu tvornicu Jedinstvo, preko europskih programatora koji su se počeli interesirati za ugošćivanje produkcije, pa do domaćih medija koji su predstavu uvrstili među najznačajnije kazališne događaje 2010. godine. Helena Braut u Vjesnikovoj reviziji kazališne godine zapisala je kako je „Festival novog cirkusa u queer cabaretu 'Crvena soba' ponudio svjetsku poslasticu“. Nataša Govedić (Novi list) u svom viđenju kazališne sezone pohvalila je eksperiment s novom scenskom formom te Red Room nazvala „politički dobro razrađenim te nadasve provokativnim novim oblikom cabareta“. Ivana Slunjski (Vijenac) istaknula je „izvrsne nastupe performativno raznorodnih izvođača“.
 

Na zahtjev mnogobrojne publike, Red Room vraća se u Zagreb! Stari tvornički pogon Jedinstvo (u blizini zgrade HRT-a) transformirat ćemo u mjesto dekadentne noćne zabave za urbanu publiku, ovoga puta tri dana za redom, od 6. do 8. svibnja! Nakon prve izvedbe, koja se održava u sklopu zatvaranja Queer Zagreb Festivala, organizirali smo i dodatna dva dana igranja – bit će to pravi kabaretski vikend!

Nove izvedbe osvježene su i novim točkama vrhunskih svjetskih performera s područja cirkusa, varijetea i nove burleske, tako da će posjet Red Roomu goditi i staroj publici koja još uvijek pamti izvedbu s Festivala novog cirkusa, ali će zasigurno osvojiti i nove posjetitelje koji su prošli put, zbog rasprodane dvorane, ostali bez svog mjesta u gledalištu.

To je samo još jedan podstrek više da ovog puta požurite po svoje ulaznice i ne propustite najbolju noćnu zabavu u zagrebačkoj ponudi. Do 24. travnja ulaznice vas čekaju po cijeni od 100 kuna (standard) i 130 kuna (VIP). Nakon toga datuma cijene ulaznica bit će 20 kuna skuplje! Pripremite se stoga na vrijeme, odjenite nešto ekstravagantno ako vam tako godi i priključite se najiščašenijoj noći u ovome gradu! Devet prvoklasnih perfomera na dvije pozornice izaziva vas na dvosatni susret koji se teško zaboravlja!

 

Informacije o ulaznicama pročitajte ovdje.
 
Više o Red Roomu pročitajte ovdje.

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*