Home » Featured

PRESS akreditacije

U prvih šest godina Festivala novog cirkusa o njemu je objavljeno 178.289 cm2 novinskih članaka, 14 sati, 5 minuta i 48 sekundi radijskih izvještaja, te 9 sati, 17 minuta i 52 sekunde objava u televizijskom eteru. Osim hrvatskih, festival su u njegovoj kratkoj povijesti pratili i novinari iz europskih zemalja, poput Velike Britanije, Francuske ili Češke.
 
I u 2011. želimo biti na usluzi predstavnicima sedme sile, pa Vas molimo da se što prije akreditirate za praćenje festivalskih programa. Možete to učiniti putem maila [email protected].
 
Ako želite napraviti intervju ili reportažu s nekim od nastupajućih umjetnika ili organizatora, molimo da to posebno naznačite u svom zahtjevu za akreditaciju.
Osnovne press materijale moći ćete downloadati u rubrici PRESS na ovoj web stranici, a za sve dodatne potrebe stojimo Vam na raspolaganju.
 
Festival ima vlastite fotografe i snimatelje, tako da Vam na Vaš zahtjev u najkraćem mogućem roku možemo poslati potrebne snimke ili fotografije u visokoj rezoluciji za slobodnu objavu.
 
Vidimo se na festivalu!

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

*