Home » Featured

Osvojite besplatan upad na fetish feast!

Ako na Bestiarum stižete iz inozemstva, možete sudjelovati u našoj igri u kojoj najvećim zaljubljenicima u fetiš poklanjamo besplatan ulaz na party. Dijelimo 10 ulaznica po svakoj zemlji! Što znači da smo spremni podijeliti 2660 ulaznica! Dobro, zapravo se duboko u sebi nadamo da Vatikan, Pojas Gaze, Otoci Koraljnog mora, Trinidad i Tobago, te niz drugih državičica neće poslati svoje fetiš izaslanike, jer ćemo onda biti u gadnoj gabuli :)
 
Industrijski kompleks Jedinstvo prima 1.500 ljudi i ocijenili smo da među njima želimo vidjeti i najzagriženije fetišiste. Ako smatrate da ste jedan/jedna od njih, sve što trebate učiniti jest poslati nam fotografiju Vašeg outfita s nekog od prethodnih fetish partyja koji ste pohodili (na [email protected]). Te fotografije neće se nigdje objavljivati, njima tek utvrđujemo Vaš stvarni interes za dolazak na Bestiarum. Po deset sretnika iz Srbije, Slovenije, Italije, Velike Britanije, Njemačke… (dobro, i iz Trinidad i Tobaga, ajde) na mail će primiti obavijest o besplatnom upadu. Požurite, i umjesto karte za Bestiarum, kupite kartu za avion, vlak ili autobus! Sretan vam početak ljeta u Zagrebu!

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*