Home » Featured

Natječaj za posao: Tražimo asistenta produkcije!

Casus_Knee-Deep_credit_SYC-Studios-Sean_Young (1)

Mala performerska scena raspisuje natječaj za radno mjesto asistenta produkcije (m/ž).

Mala performerska scena ključna je hrvatska organizacija aktivna u produkciji, prezentaciji, edukaciji i razvoju sektora suvremenog cirkusa, sideshowa, kabarea, burleske, body arta i street arta. Neki od najprepoznatljivijih projekata udruge izvedbeni su i multidisciplinarni brendovi kao što su Festival novog cirkusa, Freaky Friday, Bestiarum… Kroz program Croatian Circus Creation Export aktivno promoviramo izvoz hrvatskih predstava u inozemstvo, a kroz program Cirkuskih rezidencija podupiremo stvaralački i eksperimentalni rad međunarodnih, ali i domaćih umjetnika. Udruga djeluje lokalno, nacionalno, ali i internacionalno.

Mala performerska scena upravlja i Cirkuskim informacijskim centrom, nacionalnim dokumentacijsko-informacijskim centrom koji prikuplja, arhivira i diseminira informacijske resurse o suvremenom cirkusu (literatura, medijateka, dokumenti, informacije…). Informacijsko polje širimo kroz organiziranje javnih događaja (konferencije, tribine, okrugli stolovi, radionice, izložbe, filmske projekcije…), izdavanje knjiga i publikacija, distribuciju newslettera, informiranje putem vlastitih komunikacijskih kanala, društvenih mreža, te medijskih kontakata, izravnu interakciju s korisnicima.

Na natječaj se mogu javiti osobe koje misle da svojim znanjima i vještinama mogu pridonijeti razvoju programa udruge, kao i razvoju djelovanja centra. U ovakvom multitasking okruženju očekujemo kandidate sposobne istodobno djelovati na više manjih (katkad i ne tako manjih), ali često vrlo različitih projekata. Tražimo kandidate koji će u fleksibilnoj satnici i zadaćama vidjeti stimulativni izazov za vlastiti profesionalni razvoj, ali i jasne mogućnosti doprinosa razvoju programa udruge, kao i područja urbane kulture, kako u Hrvatskoj, tako i u širem međunarodnom kontekstu.

Opis posla:

 • koordinacija, administracija, organiziranje i vođenje logistike projekata (Dan cirkuskoga zagovaranja, Cirkuske filmske srijede, CCC Export, rezidencijalni programi, radionički programi, Freaky Friday, Bestiarum, Festival novog cirkusa…)
 • distribucija knjiških i drugih publikacija udruge
 • javna komunikacija projekata kroz medije, udrugine web stranice i društvene mreže
 • sudjelovanje u pripremi narativnih i financijskih izvješća o izvršenju projekata
 • pomoć članovima projektnog tima u planiranju i provođenju navedenih i drugih projekata
 • pisanje prijava za natječaje, fundraising i komunikacija sa sponzorima
 • druge zadaće iz djelokruga udruge i centra

Što očekujemo od kandidata?

 • kreativnost, inicijativu, snalažljivost i elan
 • komunikativnost
 • sposobnost samostalnog i timskog rada
 • odgovornost i profesionalnost
 • organizacijske vještine, poštivanje rokova i budžeta
 • iskustvo u kulturnoj produkciji, medijskom djelovanju i slično
 • odlično poznavanje rada na računalu (minimalno MS Office)
 • odlično pismeno i usmeno znanje engleskog jezika
 • dobrodošlo poznavanje administracije projekata financiranih od Europske komisije

Radni odnos zasniva se na određeno vrijeme s probnim rokom od mjesec dana. Radno vrijeme je nepuno – 6 sati.

Za prijavu je potrebno poslati životopis, kraće motivacijsko pismo, te navesti dva kontakta za preporuke. Prijave se šalju na [email protected], u mailu naslovljenom „Natječaj za posao“, do zaključno 27. ožujka 2015.

Više o programima Male performerske scene možete doznati na web stranicama www.cirkus.hr i www.bestiarum.com.hr, te putem Facebook stranica Circus Info Croatia, Festival novog cirkusa, Freaky Friday i Bestiarum.

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*