Home » Featured

Marawa: Mogla bih hoop vrtjeti i oko nosa!

 

no images were found

Uzbudljiv postav svibanjskog izdanja cabareta Red Room, osim zračnih akrobata, urnebesnih učiteljica „zdravog života“, čokoladnog baritona i najjače žene na svijetu, nadopunit će i vrckavo osvježenje u liku hula hoop performerice Marawe koju još zovu i Čudesnom Marawom (Marawa The Amazing).
 
Polufinalistica australskog Supertalenta, koja je vrteći svoje obruče obišla svijet, nastupajući od New Yorka i San Francisca, preko Edinburgha i Glastonburyja, do rodnog joj Melbournea, svoje je nevjerojatne vještine pokazala i pred švedskim kraljem i kraljicom! Zagrebačka će publika 6., 7. i 8. svibnja u bivšoj tvornici Jedinstvo moći i sama provjeriti kako toj školovanoj hula hooperici i performerici neodoljivog šarma polazi za rukom i bokom održati i do 70 obruča u zraku. Osobni joj je rekord – 102!
 
Koji je najveći hula hoop koji si ikad vrtjela?
Jedan koji je bio moje visine.
 
Oko kojeg dijela tijela ne možeš vrtjeti hula hoop?
Hmm, mislim da mogu oko svakoga. Ah, možda oko nosa ne mogu? Ali s malo prakse…
 

no images were found

Rade li ti bokovi i dok spavaš? Vrtiš li hoopove u snu?

Ne, uvijek sam iscrpljena kad idem spavati. Nema hoopanja do jutra.
 
Koje je tvoje najčudnije iskustvo s obožavateljima?
Ništa prečudno… Dobro, možda davanje autograma u vlaku, to je bilo smiješno… I nekad mi ljudi šalju slike ili crteže koje su napravili za mene, to je lijepo.
 
Glumila si u velikom broju glazbenih spotova. Koji ti je najdraži?

Obožavam takve suradnje. Nedavno sam snimala spot za About Group, za pjesmu „You're No Good“. Rad na njemu bio je jako zabavan jer je vrlo neobično zamišljen, koristi snimke unatrag.
 

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*