Home » Headline

Ljeto stiže uz najveći fetiš party u regiji!

Zečevi u lateksu koje nam je, za potrebe vizuala našeg novog programa Bestiarum, ustupila talijanska pop nadrealistična umjetnica Niba, pravi su primjer mističnosti simbola koje fetišiziramo u stvarnome životu. Mali plodni glodavci zategnuti u korzete, maske ili odijela koja im prianjaju uz cijelo tijelo, začudne su skulpture koje nas možda baš u poslijeuskrsnom razdoblju posebno upućuju da masku najlakše gubimo – kad je stavimo. Doba karnevala uvijek je vrijeme kad se narodu rasplete jezik i kad je, više nego ikad, spreman caru u brk skresati golu istinu.
 
Da ne bi sve ostalo na veljači, duh preobrazbe u naše najstvarnije „ja“ zadržat ćemo i u lipnju, kad ljeto najavljujemo jednim od najvrućijih partyja koje je Zagreb ikad vidio. Najveći fetiš party na Balkanu zagrijat će temperaturu do usijanja u proslavi različitosti koje nas pokreću! Maskirana zabava za odrasle, na kojoj možete postati ono što doista jeste ili iskušati ono što se dosad niste usudili biti, idealno je mjesto za testiranje vlastite imaginacije i spremnosti na igru.
 
Nakon što smo vas već naviknuli na visoki nivo cirkuskih, burlesknih i sideshow programa koje ste mogli gledati u proteklim godinama, predstavljamo vam Bestiarum kao koncept jedinstvenog noćnog doživljaja koji će ukombinirati najbolje od svega; začinjeni performansi poznatih body art umjetnika, stimulativna glazba brojnih DJ-eva, ali i instalacije na kojima se i sami možete prepustiti mašti! Odvažite se, (raz)odjenite nešto ludo, nabacite make-up s kojim se nikad ne biste pojavili na obiteljskome ručku i zabavite se među ljudima koji cijene vašu drukčijost! Festival fetiša stigao je u vaš grad!  

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*