Home » Featured

Jeftinije ulaznice još samo do Uskrsa!

Ako ste naumili biti u publici Red Rooma 6., 7. ili 8. svibnja i pritom uštedjeti novac (koji potom jednostavnije možete potrošiti, recimo, na šanku Red Rooma), trebate znati da se ulaznice po pretprodajnoj cijeni prodaju još samo do nedjelje. Cijena Standardne ulaznice je 100 kuna, a VIP ulaznice 130 kuna. Nakon Uskrsa obje će ulaznice biti 20 kuna skuplje.
 
Svoju jeftiniju ulaznicu možete kupiti u Dancing Bearu (Gundulićeva 7), zaključno do subote. Da, čak i na Veliku subotu Dancing Bear radit će po svom uobičajenom radnom vremenu – od 9 do 20 sati.
 
Druga mogućnost koja Vam stoji na raspolaganju jest box office festivala Queer Zagreb, na kojem također do subote možete kupiti jeftiniju ulaznicu za izvedbu Red Rooma 6. svibnja, ali i druge zanimljive predstave s ovog festivala. Njihovo se prodajno mjesto nalazi u Galeriji Showroom (atrij ZKM-a, Teslina 7), a otvoreno je svakog dana osim nedjelje od 13:30 do 19:30.
 
Treća mogućnost za one koji žive van Zagreba ili kojima se, unatoč lijepom vremenu, ne da ustati iz naslonjača, ona je koja se odnosi na kupovinu putem bankovne uplate. Korisnici online bankarstva ne moraju dakle ni prošetati do prve banke da bi na račun Male performerske scene (2360000-1101795899) uplatili odgovarajući iznos. Ulaznica u obliku koda potom će stići na e-mail s kojeg nam na [email protected] pošaljete potvrdu o uplati.
 
Oni koji kupuju šest i više ulaznica za Standard zonu, do nedjelje će platiti 90 kuna po ulaznici (dodatnih 10 posto popusta na pretprodajnu cijenu). Grupni popusti mogu se realizirati isključivo putem bankovne uplate.
 
Više informacija o ulaznicama pročitajte ovdje.

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*