Home » Featured, ostali programi

Freaky Friday // PUB KVIZ

Freaky FridayPub kviz
najstrašniji kviz freaky znanja
13.11.2015., 19:00
Booksa, Martićeva 14d, Zagreb

Ulaz slobodan.

 

Program ostvaren uz potporu:
Ministarstvo kulture RH
Grad Zagreb – Ured za kulturu

Koliko znate o tradiciji petka trinaestog? Jeste li verzirani za horore? Privlači vas ono od čega druge hvata jeza? Sljedeći je petak trinaesti dan kada slavimo svo freaky znanje!

Prvo okruglo izdanje Freaky Fridaya donosi najstrašniji pub kviz u Zagrebu! Kultni književni klub Booksa postat će mjestom na kojemu će se ekipno lomiti mentalna koplja, pri čemu se svaka ekipa može sastojati od najviše četiri sudionika, no oni koji se žele individualno okušati u borbi znanja, mogu se prijaviti i samostalno. Pokažite nam što znate o petku trinaestom, hororima, sideshowu, svemu freaky prirode, a najuspješniji sudionici bit će nagrađeni!

Atmosferu će začiniti i izložba sideshow performansa s dosadašnjih izdanja Freaky Fridaya!

Pozor, strašni pisci! Na događanju bit će objavljeni i pobjednici natječaja za najbolju kratku priču strave, a najbolja će priča biti i pročitana!

Prijave za kviz i razvrstavanje u ekipe održat će se na licu mjesta, a broj timova je ograničen pa dođite na vrijeme, ulaz je slobodan. I neka najveći stručnjak za stravu pobijedi!

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*