Home » Featured, ostali programi

Franzi Kreis // Clowns

clowns-franzikreis-3Franzi Kreis (Austrija): Clowns
Kulturni centar Travno
Božidara Magovca 17
15.-24.11.2016.
ulaz besplatan

www.franzikreis.com

Kontinuirani projekt portreta „Klaunovi” susret je austrijske fotografkinje Franzi Kreis s ljudima koji kombiniraju klauneriju, cirkus i ples, nadrealna tijela, drag ili šamanski potencijal za ulazak u prostor između. Ova putujuća izložba predstavljana je na različitim mjestima tijekom fotografskih putovanja i na festivalima kao što su La Strada Graz ili Festival d’Aurillac.

Izložba u Kulturnom centru Travno otvorit će se 15. studenoga u 19:30, neposredno prije premijere predstave „Kuliss” (L’Estock Fish), u prisutnosti same autorice Franzi Kreis.

Franzi Kreis živi u Beču i radi kao slobodna fotografkinja. Završila je studij kazališta, filma i medija na Sveučilištu u Beču s radom o likovima suvremenih harlekina. Njezin fotografski fokus je na portretima i izvedbenim umjetnostima kao što su kazalište, ples ili suvremeni cirkus.

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

*