Home » Featured

Do Dana žena jeftinije ulaznice za burlesku!

Planirate li pogledati neka od najznačajnijih imena nove burleske koja nastupaju u predstavi Cabaret New Burlesque 31. ožujka u Kinu SC, savjetujemo vas da požurite s kupovinom ulaznica jer su po pretprodajnoj cijeni dostupne samo do 8. ožujka 2012., i to u iznosu od 110 kuna za standardne, odnosno 190 kuna za VIP ulaznice (nakon Dana žena ulaznice će biti 40, odnosno 60 kuna skuplje!). Drugi razlog za žurbu je taj što su ulaznice za ovaj posebni događaj numerirane, pa si ranijom kupovinom osiguravate i veći izbor ulaznica bližih pozornici.

Skrenuli bismo pažnju i na sjajnu priliku za ekstra uštede u budućnosti – za 190 kuna (cijena jedne VIP ulaznice u pretprodajnom razdoblju) možete dobiti 1 standardnu ulaznicu i godišnju članarinu u našem Programu podrške (CARD 100) te, uz zadovoljstvo saznanja da podržavate nezavisnu kulturu, ostvarivati popust od 40% na sve predstave u organizaciji Male performerske scene u sljedećih godinu dana!

Ulaznice za Cabaret New Burlesque možete kupiti plaćanjem preko opće uplatnice ili internet bankarstva iz udobnosti vlastitog doma ili u CD-shopu Dancing Bear u Gundulićevoj 7 te u Octopus piercing studiju u Gundulićevoj 37 u Zagrebu.

Ulaznice nije moguće rezervirati, stoga jedino pravovremenom kupovinom možete osigurati svoje mjesto u gledalištu.
 
Radno vrijeme Dancing Beara je od ponedjeljka do subote, od 9 do 20 sati. Octopus percing studio otvoren je od ponedjeljka do petka, od 11 do 19, subotom od 10 do 15 sati.
Ukoliko ulaznice plaćate putem bankovne uplate i činite to u bilo koje doba dana ili noći, ulaznice će vam stići na e-mail u roku 24 sata od potvrde o uplati.
Više informacija o cijenama, prodajnim mjestima i načinima plaćanja možete pronaći ovdje ili nas kontaktirajte putem e-maila ulaznice(at)cirkus(točka)hr.

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*