Home » Featured

Bestiarum ove godine dva dana, early bird tickets u prodaji!

Zagrebački Bestiarum, festival fetiša koji spaja iskustva urbane glazbe, atraktivnih perfomansa, provokativnog izložbenog i filmskog programa, s maskiranim posjetiteljima koji tako i sami postaju događaj, ove će godine trajati dva dana! Nakon uspješnog lanjskog lansiranja, najveći fetiš događaj na Balkanu Zagreb će ugostiti 28. i 29. lipnja u industrijskom kompleksu Jedinstvo.

Iako se program još čuva u tajnosti, najavljene su dvije noći za pamćenje u kojima će hrvatsku metropolu pohoditi međunarodne zvijezde cirkusa, burleske i body arta sa svojim programom za punoljetnu publiku. Sastavni dio događaja je i bogat DJ line-up koji će ove godine uključivati i međunarodne goste, a u posebnom tamničkom dijelu kompleksa Jedinstva bit će izložene i interaktivne sprave poznate iz inkvizicijskih vremena ili pomno skrivanih privatnih BDSM odaja.

Bestiarum je događaj koji čine i sami posjetitelji, posjećujući ga odjeveni u najekstremnijim odjevnim kombinacijama u fetish fantasy stilu. Ono što bi drugdje naišlo na osudu, na Bestiarumu kao mjestu tolerancije postaje pravilo – za sve. Granice (ne)odjevnog eksperimenta određuje samo vaša mašta. Službenu fotogalerijiu s prošlogodišnjeg događaja možete pronaći na novoosnovanoj Facebook stranici Bestiarum, gdje se nalaze i upute za kupovinu tzv. Early Bird Tickets. Riječ je o ulaznicama za ranoranioce kojima je prošlogodišnji Bestiarum već dovoljna preporuka da ćemo ponovno svjedočiti noćnom događaju godine. Te ulaznice stoje 120 kuna (ulaznica za oba dana), koliko će u glavnom prodajnom razdoblju (nakon što se obznane headlineri programa) stajati ulaznica za jedan dan. Broj ovakvih ulaznica je ograničen, pa ako se želite pridružiti ovoj dekadentnoj noći za odraslu publiku po najpovoljnijim uvjetima, učinite to odmah!

Early Bird Tickets moguće je kupiti isključivo putem bankovne uplate, bilo u najbližoj banci ili pošti, bilo putem internet bankarstva. Uplatu s obaveznom naznakom “Bestiarum – Early Bird Ticket” i brojem ulaznica treba izvršiti na račun organizatora (Mala performerska scena, Ilirski trg 6, 10000 Zagreb): 2360000-1101795899 kod Zagrebačke banke. E-mailom pošaljite potvrdu o uplati na [email protected]. Svoj ćete kod za ulaznice potom također dobiti na e-mail, i s njime ući na Bestiarum #2, 28. i 29. lipnja!

Umjetnički dio Bestiarumova programa podržali su Grad Zagreb, Turistička zajednica Grada Zagreba i Ministarstvo kulture, uz logističku podršku Pogona.

4 komentara »

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*