Home » Featured, Headline

2014. – godina cirkusa!

CircaU godini u kojoj Festival novog cirkusa slavi svoj deseti rođendan, odlučili smo organizirati raznolike cirkuske programe kroz čitavu godinu! Počinjemo u veljači, a završit ćemo sljedeće zime! Cjelogodišnjim festivalom želimo zahvaliti na vašoj podrški – svih ovih godina bili ste uz nas, pratili i voljeli naše programe, i ne dopuštali da odustanemo!

Deseti Festival novog cirkusa neće biti velik samo kvantitetom, već i kvalitetom! U Hrvatsku će doći nekih od najvećih cirkuskih umjetnika današnjice! I njima želimo zahvaliti na potpori koju su nam davali svih ovih godina, ali i onima koji će naše slavljeničko izdanje nesebično uveličati prvi puta, potvrđujući važno mjesto Zagreba na suvremenoj cirkuskoj karti svijeta!

Spominjemo Zagreb, ali u 2014. godini Festival novog cirkusa prvi put će iskoračiti i u druge hrvatske gradove. Zahvaljujući svim nezagrepčanima koji su sve ove godine putovali k nama, željeli smo ovog puta suvremeni cirkus dovesti i u vaše gradove!

Bit će ovo godina u kojoj ćemo pokušati (ma što pokušati; uspjeti!) izvesti festivalsko čudo, zato što to svi zajedno zaslužujemo. 2014. bit će dakle doista godina cirkusa! Uživajte!

Ostavite komentar!

Dodajte svoj komentar niže, ili trackback s vlastite stranice. Također možete pratiti Comments Feed putem RSS-a.

Budite dobri. Budite pristojni. Držite se teme. Bez spama.

Možete koristiti sljedeće tagove:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ova stranica podržava korištenje Gravatara. Ukoliko želite vlastitog globalno prepoznatljivog avatara, registrirajte se na Gravatar.

Slika s kodom
*